ePassi Hyvinvointi

ePassin hyvinvointietu kattaa kaikki työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta oleelliset palvelut - hieronta, hammaslääkäri ja paljon muuta!

Ota käyttöön
hyvinvointietu

ePassi Hyvinvointi on henkilöstön hyvinvointiedun kattavin maksuväline

Pakollisen työterveyshuollon lisäksi työnantaja voi tarjota työntekijöilleen vapaaehtoisesti tuettuja hyvinvointi- ja terveyspalveluita, joiden jakelu ja maksaminen käy kätevimmin ePassi Hyvinvointi -edulla. 

Verottajan ohjeistuksen mukaisesti ePassi Hyvinvointi -edun piiriin kuuluvat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito (lähetteellä), terveys- ja lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit). 

Edulla ei voi maksaa kosmeettisia tai kauneudenhoitoon liittyviä palveluita.

Kattaa kaikki
työnantajan tarjoamat hyvinvointipalvelut

Hyvinvointietujen maksuun ei tarvita ePassin lisäksi muita maksuvälineitä. Työhyvinvointi- tai työterveyssuunnitelmaan kirjataan palvelut, joita ePassilla on mahdollista maksaa.

Helppo hallinnointi

ePassi Hyvinvointi toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin tuotteemme: kustannukset perustuvat aina ePassin toteutuneeseen käyttöön ja helppo hallinnointi edistää työnantajankin hyvinvointia.

Turvallinen palvelu, jossa reaaliaikainen seuranta ja tilastot

Työnantaja voi seurata verkkopalvelussa reaaliaikaisesti euromääräisiä käyttötilastoja, mutta työntekijän henkilökohtaiset tiedot pysyvät varmassa turvassa.

ePassi-Hyvinvointi-1

Mihin käyttää hyvinvointietua?

Hierontaan, hammalääkäriin, jalkahoitoon tai terveysmittaukseen? Hyvinvointi on monipuolinen etu, jolla voit panostaa omaan terveyteen ja jaksamiseen.

Työntekijä, katso vinkit hyvinvointiedun hyödyntämiseen >

Työnantaja, ota ePassi käyttöön Ota ePassi käyttöön