ePassi käyttöpaikoille

ePassi tuo uusia asiakkaita ja helpottaa maksujen vastaanottamista

Ota palvelu käyttöön

ePassilla otat helposti vastaan mobiilimaksuja

ePassi on suomalainen mobiilimaksuväline, jonka avulla houkuttelet myös uusia asiakkaita.

ePassin avulla otat vastaan henkilöstöetujen sekä monien muiden maksutapojen mobiilimaksut. Samalla saat näkyvyyttä yli 800 000 ePassin henkilöstöetuja käyttävän sekä lukemattomien matkailijoiden keskuudessa.

 

UUTTA: Paikan päällä vastaanotettavien maksujen ohella voit nyt myös lisätä ePassin helppokäyttöisen maksunapin verkkokauppaasi.
Verkosta ostettavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalvelut, tämä on teitä varten!

Lisää verkkokauppasi myyntiä ePassin maksunapilla!

ePassin maksutavat ovat aiemmin suunniteltu ensisijaisesti paikan päällä tehtäviä maksuja varten. Olemme nyt kehittäneet palveluamme vastaten kysyntään myös verkossa ja etänä tehtäville maksuille.

Uusien ominaisuuksien myötä se toimii verkkokaupoissa nyt entistä helpommin sekä asiakkaan että palveluntarjoajan kannalta. Tulokset ovat olleet rohkaisevia, sillä ensimmäiset kokeilijat ovat pystyneet jopa kaksinkertaistamaan myyntinsä verkkokauppaan asetettavan maksunapin avulla.

Näin maksunappi toimii verkkokaupassasi

Maksunappi toimii samalla periaatteella kuin muutkin maksutavat verkkokaupan kassalla. Asiakas vahvistaa maksun ePassi -tunnuksillaan ja verkkokauppasi saa tiedon onnistuneesta maksusta. Maksut tilitetään teille normaalin tilitysrytminne mukaisesti - nopeaa ja kätevää.

1. Verkkokaupan asiakas valitsee kassalla maksutavaksi ePassin
(kuvakaappaus Tiketti.fi maksutavoista)

epassi tiketti

2. Asiakas siirtyy vahvistamaan maksun ePassi -tunnuksillaan ja palaa maksun jälkeen verkkokauppaan.

maksunappi

 

Lisäämällä maksunapin verkkokauppaan teet palveluistasi houkuttelevan helppoja  ePassin käyttäjille, jotka etsivät helppoja tapoja käyttää etujaan.

Kiinnostuitko maksunapista?

Ota yhteyttä meihin, niin toimitamme ohjeet napin aktivoimiseksi. Laita viesti tai soita niklas.lofgren@epassi.com 
p. +358 44 546 5482

Maksunapin käyttöönotto ei vaadi suuria kehitysprojekteja - me tarjoamme palvelu- ja rajapintakuvauksen, jonka perusteella verkkokauppanne kehittäjä pystyy lisäämään maksunapin palveluunne. Tarjoamme tarvittavan teknisen tuen kehittäjillenne.

ePassi henkilöstöedut

Kun liityt osaksi ePassin henkilöstöetujen käyttöpaikkaverkostoa, näkyy yrityksesi kaikille yli 800 000 käyttäjälle ePassin käyttöpaikkahaussa.

 

Ravintolat

lunch_med

ePassi Lounas helpottaa lounasruuhkaa, mutta etua voi käyttää myös lounasajan ulkopuolella.

Sopimusruokailu sujuu helposti, sillä ePassi tunnistaa sopimukset – ei enää nimilistoja ja laskutusrumbaa.

ePassi Resta on kehitetty lounassopimusasiakkaiden maksuliikenteen ja Tulorekisteri-ilmoituksiin tarvittavan tiedon hallinnointiin. 

Liikunta ja kulttuuri

culture_med

Suurin osa Suomen liikunta- ja kulttuuripalveluiden tuottajista on jo ePassin kumppaniverkostossa.

Kassapisteen puuttuminen ei ole este ja esimerkiksi monet urheiluseurat kuuluvat ePassin verkostoon.

Hyvinvointi

wellbeing_blue_med

Hyvinvointiedun piiriin kuuluvia palveluita ovat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito, pakollisen työterveyden lisäksi vapaaehtoiset terveys- ja lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit), optikkopalvelut.

Edun piiriin ei kuulu kauneudenhoito eikä esteettinen hammashoito.

money_big

Maksun vastaanottaminen ePassilla

Henkilöstöetuihin liittyvän maksun vastaanottaminen ePassilla on erittäin nopeaa. Maksutapoja on useita eikä esimerkiksi kassapisteen puuttuminen ole este ePassin verkostoon liittymiselle. ePassin käyttöönotto ei edellytä laite- tai ohjelmistoinvestointeja.

1. Maksu mobiilisovelluksella: Asiakas maksaa ePassin sovelluksella, ja näyttää kuitin puhelimen näytöltä kassahenkilölle.

2. Maksu puhelinnumerolla: Kassahenkilö kysyy asiakkaan puhelinnumeron ja varmistaa henkilöllisyyden, näppäilee tiedot ePassin web-palvelussa toimipisteen tunnuksilla.

3. Verkkomaksu: Mikäli käyttöpaikalla ei ole toimipistettä / kassaa, voi ePassin käyttäjä maksaa verkkomaksulla ja välittää sähköpostiin toimitetun kuitin käyttöpaikalle palvelun lunastamista varten.

UUTTA: ePassin maksunappi verkkokauppaan. Helpoin tapa tehdä maksuja käyttöpaikan verkkokaupassa. Verkkokaupan kassalle pankkien maksunappien tapaan oma ePassi-maksunappi, jolloin asiakas tekee maksun ePassin palvelussa ja palaa verkkokauppaan. Suosituin maksutapa etänä tehtäville maksuille.

Reaaliaikaiset raportit voidaan liittää päivän kassaan kirjanpitoa varten ja tilitykset hoituvat ilman laskuttamista automaattisesti. 

ePassin kustannus käyttöpaikalle perustuu maksutapahtumakomissioon.

Finnair Plus ePassi

Uutta! Finnair Plus -pisteet tulossa maksutavaksi ePassin sovellukseen

Finnair ja ePassi julkistivat tammikuussa 2020 uuden yhteistyön, joka mahdollistaa Finnair Plus -pisteillä maksamisen ePassin käyttöpaikkaverkostossa.

Lue lisää

ePassi-verkostossa jo yli 20 000 palveluntuottajaa

ePassi-maksuja vastaanottaa Suomessa jo yli 22 000 toimipistettä. Mukana on kaiken kokoisia yrityksiä ja ePassi sopiikin kaikille palveluntuottajille.

Fazer
sodexo
Antell
ABC
kotipizza
stockmann
K-Citymarket
ticketmaster
lippufi
Sokos
blockbydylan

ePassi helpottaa lounasruuhkaa

“Puolitoista tuntia päivästä on hyvin hektistä. ePassi on maksutilanteessa erittäin nopea käsitellä, koska varmennus ei vaadi allekirjoituksia. Käyttöliittymää ei myöskään tarvitse tihrustaa, vaan asiakkaan puhelimesta näkee yhdellä vilkaisulla, onko ravintola ja päivämäärä oikea. Eikä tarvitse huolehtia, muistaako tapahtumaa lyödä kassaan, vaan ne voidaan tarkistaa päivän päätteeksi taustajärjestelmästä.” - Ravintolapäällikkö Erkka Tapio

Lue lisää

Miksi liittyä ePassin verkostoon?

Lisää asiakkaita helposti ja nopeasti

ePassin henkilöstöeduilla on jo yli 800 000 käyttäjää – ja määrä kasvaa koko ajan. Kiinalaiset puolestaan ovat maailman suurin matkailijaryhmä.

Nopea maksutapahtuma

Maksun vastaanottaminen käy nopeasti. Ei enää jonoa!

Automaattiset tilitykset ilman laskutusta

Automaattiset tilitykset ilman laskutusta sekä raportit kirjanpitoasi varten. Kaikki maksutapahtumien tiedot ovat reaaliaikaisia.

Ei laitehankintoja

ePassin käyttäminen ei vaadi laite- tai ohjelmistoinvestointeja.

Ei liittymis- tai kuukausimaksua

Kustannukset perustuvat maksutapahtumakohtaiseen palvelumaksuun. Ei muita kuluja.

Voit luottaa tukeemme

Käyttöönoton rekisteröinti tehdään halutessasi puolestasi ja asiakaspalvelumme auttaa aina tarvittaessa.

Liity ePassin käyttöpaikkaverkostoon

Tervetuloa ePassin käyttöpaikkaverkostoon!

Rekisteröidy

Palveluntarjoaja, kysy lisää!

ePassi mobiilimaksutavat kiinalaismatkailijoille

Jos yrityksesi haluaa palvella kiinalaismatkailijoita, kannattaa tarjota heille tutut mobiilimaksutavat Alipay, WeChat Pay ja Unionpay. Maksujen vastaanottaminen ePassilla on erittäin helppoa. Samalla saat tehokkaan markkinointikanavan suoraan kiinalaisille kuluttajille. Tuotamme puolestasi kiinankieliset markkinointisisällöt.

Lue lisää