ePassi käyttöpaikoille

ePassi tuo uusia asiakkaita ja helpottaa maksujen vastaanottamista

Ota palvelu käyttöön

ePassilla otat helposti vastaan mobiilimaksuja

ePassi on suomalainen mobiilimaksuväline, jonka avulla houkuttelet myös uusia asiakkaita.

ePassin avulla otat vastaan henkilöstöetujen sekä monien muiden maksutapojen mobiilimaksut. Samalla saat näkyvyyttä yli 800 000 ePassin henkilöstöetuja käyttävän sekä lukemattomien matkailijoiden keskuudessa.

ePassi henkilöstöedut

Kun liityt osaksi ePassin henkilöstöetujen käyttöpaikkaverkostoa, näkyy yrityksesi kaikille yli 800 000 käyttäjälle ePassin käyttöpaikkahaussa.

Maksun vastaanottaminen ePassilla on erittäin nopeaa: kuitin tarkistaminen asiakkaan puhelimesta riittää. Maksutapoja on useita eikä esimerkiksi kassapisteen puuttuminen ole este ePassin verkostoon liittymiselle. Reaaliaikaiset raportit voidaan liittää päivän kassaan kirjanpitoa varten ja tilitykset hoituvat ilman laskuttamista automaattisesti. 

ePassi Resta on kehitetty lounassopimusasiakkaiden maksuliikenteen ja Tulorekisteri-ilmoituksiin tarvittavan tiedon hallinnointiin. Jotta sinä voit keskittyä asiakkaidesi palvelemiseen. 

 

Ravintolat

ePassi Lounas helpottaa lounasruuhkaa, mutta etua voi käyttää myös lounasajan ulkopuolella. Sopimusruokailu sujuu helposti, sillä ePassi tunnistaa sopimukset – ei enää nimilistoja ja laskutusrumbaa.

Liikunta ja kulttuuri

Suurin osa Suomen liikunta- ja kulttuuripalveluiden tuottajista on jo ePassin kumppaniverkostossa. Kassapisteen puuttuminen ei ole este ja esimerkiksi monet urheiluseurat kuuluvat ePassin verkostoon.

Hyvinvointi

Hyvinvointiedun piiriin kuuluvia palveluita ovat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito, pakollisen työterveyden lisäksi vapaaehtoiset terveys- ja lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit), optikkopalvelut. Edun piiriin ei kuulu kauneudenhoito eikä esteettinen hammashoito.

ePassi-verkostossa jo yli 20 000 palveluntuottajaa

ePassi-maksuja vastaanottaa Suomessa jo yli 20 000 toimipistettä. Mukana on kaiken kokoisia yrityksiä ja ePassi sopiikin kaikille palveluntuottajille. Mukana on mm. kuntosaliketjuja, hiihtokeskuksia, vesipuistoja, Fazer Amica, Sodexo, Antell, ABC-ketju, Kotipizza, Stockmann, Finnkino, Lippupiste, Ticket Master, K-Citymarket, Sokos sekä tuhansia muita.

 
Ota ePassin henkilöstöedut maksutavaksi  Rekisteröidy ePassin henkilöstöetujen maksujen käyttöpaikaksi helposti  verkkopalvelussamme. Rekisteröidy

ePassi mobiilimaksutavat kiinalaismatkailijoille

Jos yrityksesi haluaa palvella kiinalaismatkailijoita, kannattaa tarjota heille tutut mobiilimaksutavat Alipay, WeChat Pay ja Unionpay. Maksujen vastaanottaminen ePassilla on erittäin helppoa. Samalla saat tehokkaan markkinointikanavan suoraan kiinalaisille kuluttajille. Tuotamme puolestasi kiinankieliset markkinointisisällöt.

Lue lisää

Miksi liittyä ePassin verkostoon?

Nopea maksutapahtuma

Maksun vastaanottaminen käy nopeasti: tarkistat vain kuitin asiakkaan puhelimen sovelluksesta - siinä kaikki. Ei enää jonoa!

Lisää asiakkaita helposti ja nopeasti

ePassin henkilöstöeduilla on jo yli 800 000 käyttäjää – ja määrä kasvaa koko ajan. Kiinalaiset puolestaan ovat maailman suurin matkailijaryhmä.

Automaattiset tilitykset ilman laskutusta

Automaattiset tilitykset ilman laskutusta sekä raportit kirjanpitoasi varten. Kaikki maksutapahtumien tiedot ovat reaaliaikaisia.

Ei laitehankintoja

ePassin käyttäminen ei vaadi laite- tai ohjelmistoinvestointeja.

Ei liittymis- tai kuukausimaksua

Kustannukset perustuvat maksutapahtumakohtaiseen palvelumaksuun. Ei muita kuluja.

Voit luottaa tukeemme

Käyttöönoton rekisteröinti tehdään halutessasi puolestasi ja asiakaspalvelumme auttaa aina tarvittaessa.

Liity ePassin verkostoon

Henkilöstöedut

Rekisteröidy verkossa

Tarvittaessa asiakaspalvelumme tekee käyttöönoton puolestasi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Alipay- ja muut maksutavat

Kun haluat käyttöön Alipayn ja muut maksutavat, ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Kysy lisää

 

Ravintolat: 
Toni Lehtinen 050 351 9579 

Sportti, Kulttuuri ja Hyvinvointi: 
Riikka Sivula 040 548 0459

Alipay ja muut mobiilimaksutavat: 
Daniela Nittoli 050 317 2497

 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Haluan mukaan, ottakaa minuun yhteyttä!