Nykyaikaisin maksuväline ilman investointeja uusiin laitteisiin

ePassi on nykyaikaisin maksuväline ja mobiilimaksujen markkinajohtaja. Et tarvitse investointeja uusiin laitteisiin tai ohjelmistoihin.

ePassi on Suomen suosituin henkilöstöetujen sähköisten maksuvälineiden tuoteperhe. Se kattaa työntekijöiden liikunta-, kulttuuri-, lounas-, työmatka- ja hyvinvointiedut. Tällä hetkellä ePassin asiakaskuntaan Suomessa kuuluu jo yli 1500 yritystä ja niiden yli 500 000 työntekijää.

Eri maksuja vastaanottavat valtakunnallisesti jo lähes 12 000 toimipistettä kuten kuntosaliketjut, uimahallit, hiihtokeskukset, vesipuistot, Fazer Amica, Sodexo, Antell, ABC-ketju, Kotipizza, Stockmann, Finnkino, Lippupiste, Ticket Master, K-Citymarket, Sokos sekä tuhannet muut toimijat. ePassi sopii kaikille palveluntuottajille toiminnan laajuudesta riippumatta.

ePassin käyttöönotto on nopeaa ja asiakaspalvelumme tekee sen puolestanne. Mikäli myös sinä haluat ottaa ePassin asiakkaiden maksuja vastaan, otathan yhteyttä käyttöpaikkojen yhteyshenkilöihimme.

Kun tarjoatte kiinalaismatkailijoita kiinnostavia palveluita, silloin teille sopii ePassi-Alipay, joka on osa maailman suosituinta, kiinalaismatkailijoiden käyttämää mobiilimaksutapaa.

Käyttöpaikkaverkostomme kasvaa päivittäin - liity sinäkin mukaan ja kasvata myyntiäsi!

Miksi liittyä ePassin piiriin?

Lisää asiakkaita helposti ja nopeasti
Ei laitehankintoja
Ei liittymis- tai kuukausimaksua
Käyttöönoton rekisteröinti tehdään puolestasi
Automaattiset tilitykset ilman laskutusta

Liity mukaan ePassin verkostoon ottamalla yhteyttä käyttöpaikkojen yhteyshenkilöihimme.

Sportti, Kulttuuri ja Hyvinvointi: Riikka Sivula 040 548 0459
Ravintolat: Minna Niemelä 050 352 0189, Toni Lehtinen 050 351 9579
Alipay: Daniela Nittoli 050 317 2497

Haluan mukaan, ottakaa minuun yhteyttä!