ePassi palveluntarjoajalle-1

Epassi tekee mobiilimaksamisesta helppoa – myös sinun yrityksesi kassalla.

Uusia asiakkaita ja ilmaista näkyvyyttä, mutta ei hitustakaan stressiä. Liity Epassin hyvämaineiseen verkostoon, joka tavoittaa jo kaikkiaan 39 000 käyttöpaikkaa ja etujen piirissä olevat miljoona käyttäjää, joista valtaosa maksaa Epassin sovelluksella.

Ajankohtaista: Tunnistautuminen palveluntarjoajille! Lue lisää >

Ajankohtaista: Vastaanota myös Finnair Plus -pistemaksuja Epassilla >

LIITY PALVELUNTARJOAJAKSI

Miksi Epassi kannattaa?

Saat uusia asiakkaita ja ilmaista näkyvyyttä, ilman stressiä.

Ellipse 46-Sep-25-2020-10-40-30-62-AM

Lisää asiakkaita.

Epassi tuo uutta buustia yrityksesi toimintaan. Asiakkaat löytävät luoksesi Epassin puhelinsovelluksen haun kautta, johon voit lisätä tärkeimmät markkinointitiedot toimipisteestäsi. Pääset automaattisesti mukaan myös Finnair Plus -kanta-asiakasohjelman käyttöpaikaksi! Lue lisää >>

warning bg

Riskitön palvelu.

Epassin käyttöönotto on riskitöntä, sillä voit ryhtyä palveluntarjoajaksi ilman mitään liittymiskuluja tai laitehankintoja. Maksuista vähennetään palvelupalkkio (3,0 - 5 %). Muita kuluja ei ole.

Eye

Läpinäkyvä toiminta.

Epassiin voi luottaa. Omilla sivullasi saat maksutapahtumista selkeää tietoa reaaliajassa. Tarjoamme automaattiset tilitykset ja raportit kirjanpitoasi varten, emmekä veloita näistä erillisiä kuluja.

network

Huikea verkosto.

Epassin verkostoon kuuluu jo yli 33 000 palveluntuottajaa ja niiden yli 39 000 toimipistettä. Mukana on kaiken kokoisia yrityksiä yhden hengen yrittäjistä alojensa suurimpiin toimijoihin.

mobile

Näppärä sovellus.

Epassia on helppo käyttää. Sovelluksella hoidat kaikki päivittäiset asiat, ja tarkemmat tiedot löydät omalta sivultasi. Maksaminen sujuu nopeasti ja helposti. Ja jonot lyhenevät!

Ellipse 46-2

Kotimainen palvelu.

Epassi on suomalainen yritys, joka työllistää ihmisiä Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

lounas pysty
ratikka-1
kahvakuula
culture

Kenelle Epassi sopii?

Epassi kokoaa henkilöstöedut yhteen paikkaan.
Sen käyttäminen on helppoa sekä asiakkaalle että sinulle.

Asset 1-80

Ravintoloille, kahviloille, ruokakaupoille - kaikille, jotka myyvät aterioita.

Epassin Lounas -maksujen vastaanottaminen helpottaa lounasruuhkaa, mutta etua voi käyttää myös lounasajan ulkopuolella aterioiden maksamiseen 11 000 ateriapisteessä.

Epassin Lounaan ainoa maksutapa on puhelinsovellus, johon asiakas on voinut liittää myös omaa rahaa. Se mahdollistaa yhdellä maksutapahtumalla minkä tahansa hintaisen ateriakokonaisuuden maksamisen.

Myös sopimusruokailu sujuu helposti, sillä Epassi tunnistaa sopimukset – ei enää nimilistoja ja laskutusrumbaa. Olemme luoneet sopimusruokailupalvelun, johon voitte ulkoistaa sopimusasiakkaanne. Sopimusruokailu automatisoi maksuliikenteen ja asiakkaanne saavat Tulorekisteri-ilmoituksiin tarvittavat tiedot Epassin palvelusta.

Asset 1 380x380

Urheiluhalleille, liikunta-alan yrittäjille, seuroille - kaikille, jotka myyvät liikuntapalveluita.

Liikuntaetu on tarkoitettu henkilökohtaisten liikuntapalveluiden maksamiseen.

Edulla voi maksaa erilaisia osallistumis-, jäsenyys- tai vuoromaksuja (esim. urheiluseurat), jotka oikeuttavat liikuntapalvelujen käyttöön 12 000 käyttöpaikassa.

Sen sijaan liikuntaedulla ei voi maksaa henkilöimättömiä sarjalippuja, tavaroita tai hoitopalveluita (esim. hieronta). Oma kassapiste ei ole välttämätön.

culture-1

Lippupisteet, teatterit, näyttelyt - kaikille, jotka tarjoavat kulttuurielämyksiä

Kulttuurietu on tarkoitettu henkilökohtaisten kulttuuripalveluiden maksamiseen.

Edulla voi maksaa lippuja kulttuuritapahtumiin, pääsymaksuja näyttelyihin, ylipäätänsä maksuja, jotka oikeuttavat henkilökohtaiseen kulttuuripalvelujen käyttöön 4 000 käyttöpaikassa.

Sen sijaan kulttuuriedulla ei voi maksaa henkilöimättömiä sarjalippuja, tavaroita tai hoitopalveluita.

Asset 4

Hieronnan, fysioterapian tai muiden hyvinvointipalveluiden tuottajille

Hyvinvointietu on tarkoitettu erilaisten henkilökohtaiseen terveyteen liittyvien palvelujen maksamiseen (esim. klassinen ja urheiluhieronta, jalkahoito, hammaslääkäri tai fysioterapia) 10 000 käyttöpaikassa. 

Edulla ei voi maksaa kosmeettisia tai esteettisiä palveluita, eikä henkilön henkisen kehittämisen valmennuksia. Työnantajan määrittelemät rajaukset näkyvät Epassissa maksutapahtuman yhteydessä. 

Asset 5

Joukkoliikenteen valtakunnalliset ja paikalliset palveluntarjoajat ja matkalippujen myyjät - mm. HSL ja R-kioski

Työmatkaetu on tarkoitettu henkilökohtaisten matkalippujen maksamiseen.

Edulla voi ladata arvoa tai kautta henkilökohtaiselle matkakortille tai maksaa muita verottajan hyväksymiä joukkoliikenteen maksuja 1 000 lipunmyyntipisteessä.

ErgoSafe3-1

Epassi ErgoSafe on uusi tapa tehdä tuloksellista yritysmyyntiä

Etätyökalusteiden, työkenkien ja -vaatteiden kauppias, oletko koskaan laskenut kuinka paljon yritysasiakkaiden laskuttamiseen ja sen seurantaan käytetään aikaa ja rahaa? Epassin ErgoSafe -asiakkaat poistavat laskuttamisen kalliin ja ikävän hallinnoinnin ja voitte keskittyä myyntiin. Voitte myös siirtää olemassa olevat laskutusasiakkaat Epassin automatisoidun maksuhallinnoinnin piiriin.

Jos teillä on sopivia tuotteita Epassin ErgoSafe-palveluun, ota yhteyttä:

Niklas Löfgren
044 546 5482
niklas.lofgren@epassi.com

Näin otat vastaan Epassi-maksuja.

Epassilla maksaminen on nopeaa ja helppoa. Maksutapoja on useita, eikä Epassia varten tarvitse hankkia uusia laitteita tai ohjelmistoja. Edes kassapiste ei ole välttämätön.

mobiilimaksu_reverse-1

1. Maksu mobiilisovelluksella.

Asiakas hoitaa maksun Epassin sovelluksessa ja näyttää kassalla kuitin puhelimensa näytöltä. Maksutapa käytössä lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointieduissa.

tyontekijalle featured

2. Maksunappi verkkokauppaan.

Kätevin tapa myydä verkossa Epassilla maksaville asiakkaille on lisätä helppo Epassi-maksunappi verkkokauppasi kassalle. Ostosta tehdessään asiakas hoitaa maksun Epassin palvelussa ja palaa sitten verkkokauppaasi, samalla tavalla kuin esim. verkkopankin kautta maksettaessa.

Käyttöönotto-ohjeet eri verkkokauppa-alustoille:
WooCommerce | Enkora | Axess | DLSoftware | Johku | WisePlatform | Liikuttajat

Muu verkkokauppa-alusta: Ota yhteyttä

maksu verkossa-1

3. Maksu Epassin verkkopalvelussa.

Asiakas hoitaa maksun Epassin verkkopalvelussa ja palveluntarjoaja saa tästä kuittauksen sähköpostiinsa. Maksutapa käytössä etänä ostettavissa palveluissa.

helppoa ja mutkatonta rounded

4. Maksu puhelinnumerolla.

Kassahenkilö tarkistaa asiakkaan henkilöllisyyden ja veloittaa maksun tämän puhelinnumeron perusteella Epassin verkkopalvelussa. Maksutapa käytössä joissakin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluissa.

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN? Lue vastaus kysymykseesi täältä (UKK) tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Usein kysyttyä

Ennen liittymistä ja käytön aloitus
Nykyisille palveluntarjoajille

Lisää vastauksia tukisivustollamme, jossa voit jättää myös tukipyynnön asiakaspalveluumme.

Tuki & UKK