Epassi jälleen Golfpisteen kumppanina innostamassa suomalaisia golfin pariin.

Kirjoittanut Niko Kangasmaa

WEBSITE Epassi x Golfpiste news HERO 2024-1


Työsuhde-etujen mobiilimaksujen Pohjoismaiden markkinajohtaja Epassi jatkaa yhteistyötään Golfpisteen kanssa. Yhdessä haluamme innostaa yhä useamman suomalaisen golfaamaan Epassi HR-Golf-tapahtumasarjan sekä Golfpiste Teetime -ajanvarauspalvelun avulla

Olemme erittäin innoissamme voidessamme jatkaa kumppanuuttamme Golfpisteen kanssa toista vuotta peräkkäin. Golf on hauskaa ja kaikille sopivaa liikuntaa, minkä vuoksi haluamme tuoda mahdollisimman monen suomalaisen lajin pariin, innoitsee Epassin Suomen maajohtaja Niklas Löfgren.

 

Epassi HR-Golf Audi Businessaamuissa.

Epassi HR-Golf on uudenlainen tapahtumasarja ja erinomainen keino kasvattaa kiinnostusta lajia kohtaan. Epassi HR-Golf -tapahtumia järjestetään tänä kesänä kahden Audi Businessaamun alkusarjatapahtuman ohessa 21.5. sekä 12.6.2024.

Kummassakin tapahtumassa on paikalla golf-ammattilainen neuvomassa Epassin kutsuvieraita. Aloittelijoille käydään läpi golfin perusasiat rangella ja puttausalueella. Kokeneemmat golfaajat saavat tekniikkavinkkejä esimerkiksi avauslyöntien pidentämiseksi. Epassi HR-Golf sopii siis kaikenlaisille golfaajille, kuvaa Löfgren.

Epassi HR-Golf on Epassin kutsuvieraille järjestettävä rento aamutilaisuus, johon voi osallistua matalalla kynnyksellä – aiempaa kokemusta golfista ei vaadita, ja pelivälineet hoituvat tapahtumajärjestäjän puolesta. Tapahtumiin osallistuvat HR- ja muut yrityspäättäjät voivat innostaa itsensä lisäksi myös lukuisat kollegansa kokeilemaan golfia. 

Valitse kenttä Golfpiste Teetime -ajanvarauspalvelusta ja maksa pelisi Epassilla kentällä.

Epassin ja Golfpisteen yhteistyön ansiosta liikuntaedun käyttäminen golfiin on nyt entistäkin helpompaa. Golfpiste Teetime -ajanvarauspalveluun on merkitty kaikki Suomesta löytyvät golfkentät, jotka vastaanottavat Epassin Liikuntaetua. Voit myös suodattaa kenttähaun sen mukaan, vastaanottaako kenttä Epassia. Teetime-palvelun käyttäminen edellyttää Teetime-käyttäjätiliä ja sen linkittämistä NexGolf-tiliisi.

Varaa tiiaika Golfpiste Teetime -palvelussa ja maksa oma pelimaksusi Epassilla kentällä pelipäivänä. Tee varaus ja Epassi-maksu näin:

  1. Kirjaudu osoitteessa golfpiste.com/teetime.
  2. Etsi hausta mieleisesi golfkenttä. Muista käyttää Epassi-suodatinta, jos haluat maksaa liikuntaedullasi.
  3. Valitse kenttä ja varaa sopiva tiiaika. 
  4. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka sisältää lisäohjeita pelaamiseen liittyen.
  5. Peli maksetaan Epassilla vasta pelipäivänä kentällä. Etsi golfkenttä Epassi-sovelluksesta, tee maksu sovitulla hinnalla ja näytä kuitti puhelimestasi kassalla.
    Huom: osa golfkentistä ei vastaanota maksuja Epassi-sovelluksella. Tällöin maksat kassalla kertomalla puhelinnumerosi. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi. Voit tehdä varauksen Golfpiste Teetime -palvelussa koko peliporukallenne, mutta Epassilla voit maksaa vain oman pelimaksusi.
Epassi_golfpiste_banner1
Aiheet:LiikuntaetuTyösuhde-edut

Lisää vinkkejä Epassilta: