Epassi laajenee Eurooppaan hankkimalla Ison-Britannian suurimman terveys- ja kuntoiluverkoston sekä 11 miljoonan työntekijän käyttäjäkunnan.

Kirjoittanut Epassi

Henkilöstöetujen pohjoismainen markkinajohtaja Epassi laajentuu merkittävälle Euroopan markkinalle ostamalla Ison-Britannian suurimman terveys- ja kuntoiluverkoston Incorpore Ltd:n. Yritysosto vie Epassin Pohjoismaiden ulkopuolelle. Vuonna 2022 Epassin GMV (Gross Merchandise Value) kasvoi edellisvuodesta yli 40 % ja ylitti 500 miljoonaa euroa.

web banner, second version

 

Incorpore on Ison-Britannian ja Irlannin suurin terveys- ja kuntoiluverkosto, jonka palveluiden piirissä on jo 11 miljoonaa käyttäjää ja yli 2000 asiakasta. Incorporen hankinta on ensimmäinen askel Epassin suunnitelmassa laajentua Pohjoismaiden rajojen ulkopuolelle.

- Viime vuosina olemme kasvaneet vahvasti kotimarkkinoillamme Suomessa ja Ruotsissa. Samalla olemme vakiinnuttaneet asemamme henkilöstöetujen johtavana toimijana Pohjoismaissa. Nyt on oikea aika ottaa seuraavat askeleet ja siirtyä uusille maantieteellisille alueille. Incorporen johtava markkina-asema Iso-Britanniassa yhdistettynä Epassin mobiiliin ratkaisuun on lyömätön yhdistelmä, iloitsee Epassi Groupin toimitusjohtaja Pekka Rantala.

Yritysosto on jatkoa Epassin monia vuosia jatkuneelle vaikuttavalle kasvulle. Kasvun noteerasi jälleen myös Financial Times, joka listasi Epassin yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä, jo toista vuotta peräkkäin ja kolmatta kertaa viimeisten viiden vuoden aikana. Vain kolmasosa FT1000 -listalle yltäneistä yrityksistä kykeni uusimaan paikkansa tällä listalla.

Avain Epassin menestykseen pohjoismaisena edelläkävijänä löytyy yrityksen omasta digitaalisesta tuotteesta, sitoutuneista käyttäjistä, asiakkaista ja kauppiaista sekä kyvystä tuoda markkinoille uusia tuotteita toistuvasti ja nopeasti. Epassi uskoo tämän saman reseptin tepsivän myös Isossa-Britanniassa.

- Olemme kaikki erittäin iloisia Epassin ja Incorporen uudesta yhteistyöstä. Epassi on vaikuttava ja omaan kulttuuriimme sopiva yritys. Epassi mahdollistaa ihmisten jokapäiväisen hyvinvoinnin tukemista nykyistä paremmin. Epassin ratkaisu "yksi sovellus, kaikki edut" tulee meille kuin tilauksesta. Saamme varmasti yhdessä huimasti enemmän aikaan, sanoo James Shillaker, Incorporen toimitusjohtaja.

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on disruptoinut henkilöstöetujen markkinan Pohjoismaissa mobiiliteknologiaan perustuvalla liiketoimintamallillaan. Nyt on aika lähteä mullistamaan markkinoita Eurooppaan.

- Tämä on Epassille suuri päivä. Olemme etuoikeutettuja ja innoissamme tästä uudesta markkina-avauksesta ja toivotamme Incorporen timanttisen tiimin lämpimästi tervetulleeksi Epassi-perheeseen. Haluamme palvella uusia asiakkaitamme entistäkin paremmilla innovatiivisilla digitaalisilla ratkaisuilla ja siten edistää miljoonien brittien jokapäiväistä hyvinvointia. Meille tämä on ihanteellinen ensiaskel Pohjoismaiden ulkopuolelle matkallamme kohti euroopanlaajuista liiketoimintaa, päättää Rantala.


Lisätiedot.  
Pekka Rantala 
CEO, Epassi Group
pekka.rantala@epassi.com

James Shillaker
CEO, Incorpore Ltd.
network@incorpore.co.uk


Epassi.
Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Epassin ainutlaatuinen ja skaalautuva ratkaisu avaa pääsyn lukuisten terveys- ja hyvinvointipalveluiden pariin mobiilimaksuteknologioiden avulla, ja yhdistää kaikki edut yhteen käyttäjäystävälliseen palveluun. 
Epassi Group palvelee lähes 2 miljoonaa työntekijää, yli 10 000 työnantajaa sekä 50 000 palveluntarjoajaa. Epassi on Pohjoismaiden johtava Fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times on palkinnut yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa vuosina 2019, 2022 ja 2023. Talouselämä 500 -selvityksen mukaan Epassin liikevaihdon kasvu vuonna 2021 oli 1. sijalla kuluttajapalvelualoilla ja 17. sijalla koko Suomessa. 

Epassi – Boosting everyday well-being.  

www.epassi.fi 

Incorpore.
Incorpore on Ison-Britannian suurin terveys- ja kuntoiluverkosto, jonka palveluiden piirissä on yli 11 miljoonaa työntekijää yli 2000 yrityksestä. Incorporen monipuoliset terveys- ja hyvinvointipalvelut auttavat vähentämään sairauspoissaoloja ja henkilöstön vaihtuvuutta sekä parantamaan yrityskuvaa ja henkilöstön tuottavuutta. Incorporen asiakaspysyvyys on 98 %, mikä kuvaa erinomaisesti yrityksen asemaa ja arvostusta Isossa-Britanniassa.

Incorpore – Health from within.

www.incorpore.co.uk

 

 

 

Lisää vinkkejä Epassilta: