Financial Times noteeraa Epassin vaikuttavan kasvun toisena vuonna peräkkäin.

Kirjoittanut Epassi

Financial Times listasi Epassin Euroopan 1 000 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon toisena vuonna peräkkäin ja kolmatta kertaa viimeisten viiden vuoden aikana. Huolimatta markkinan epävarmoista ja haastavista olosuhteista viime vuosina, Pohjoismaiden henkilöstöetujen markkinajohtaja on pystynyt jatkamaan tasaista ja voimakasta kasvuaan. Vuonna 2022 Epassi saavutti 500 miljoonan euron GMV:n rajapyykin. Yritys odottaa vahvan kasvun jatkuvan myös vuonna 2023. 

Epassi-FT-1000-2223-2

 

Financial Timesin listaus perustuu eurooppalaisten yritysten liikevaihdon kasvuun vuosina 2018–2021. Listaa tarkasteltaessa selviää, että yhdessäkin vuodessa ehtii tapahtua paljon. Vain noin joka kolmas edellisen vuoden listalla olleista kasvuyrityksistä löytyy tämän vuoden listalta. Tämä on luonnollista; kun yritykset kasvavat tietyn kokoisiksi, niiden on vaikeampaa pitää yllä samaa kasvunopeutta. Epassi onnistui jatkamaan vahvaa kasvua ja uudistamaan paikkansa FT1000-listalla, vaikka oli 17. suurin yritys koko listalla. 

Jatkuva taistelu parhaista osaajista, kyky pitää kiinni työvoimasta ja uudet hybridityöskentelyn tavat ovat työnantajien tärkeimpiä kehityskohteita, riippumatta yrityksen koosta tai toimialasta. Viime vuosia leimanneen kasvavan epävarmuuden ja disruption keskellä työnantajat ovat keskittyneet entistä enemmän työntekijöidensä hyvinvointiin. 

– Työnantajat haluavat auttaa työntekijöitään pitämään elämänsä tasapainossa. He suosivat ratkaisuja, joilla he voivat kohdella kaikkia työntekijöitään tasapuolisesti riippumatta siitä, työskentelevätkö työntekijät kotona, toimistolla vai hybridimallilla. Epassin täysin digitaalinen ja helppokäyttöiseen mobiilisovellukseen pohjautuva tuote täyttää modernien työnantajien vaatimukset hyvin. Olemme todella innoissamme siitä, että olemme jälleen mukana FT1000-listalla. Olemme erityisen kiitollisia asiakkaillemme ja kumppaneillemme tästä luottamuksen osoituksesta, sanoo Pekka Rantala, Epassi Groupin toimitusjohtaja. 

Epassin ainutlaatuinen, mobiiliteknologioihin perustuva, lähestymistapa henkilöstöetuihin ja laaja etuvalikoima on voittava konsepti myös tulevina vuosina. Epassi tulee jatkamaan asemansa vahvistamista Pohjoismaiden #1 ratkaisuna henkilöstöeduille.  

– Epassi jatkaa vahvaa kasvua 2023. Nykyisen tuoteportfoliomme ja asiakaskokemuksemme kehittämisen lisäksi olemme onnistuneet tuomaan markkinoille toistuvasti ja nopeasti Epassi ErgoSafen ja EpassiBIKE-pyöräedun kaltaisia uusia tuotteita. Etsimme myös aktiivisesti tilaisuuksia laajentua uusille maantieteellisille alueille. Moderneille ja digitaalisille henkilöstöeduille on paljon kysyntää kaikkialla, summaa Pekka. 


Lisätiedot:  
Pekka Rantala 
CEO, Epassi Group 
pekka.rantala@epassi.com 

Epassi. 

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Epassin ainutlaatuinen ja skaalautuva ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen käyttäjäystävälliseen palveluun. 

Epassi Group palvelee lähes 2 miljoonaa työntekijää, yli 10 000 työnantajaa sekä 50 000 palveluntarjoajaa. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka liikevaihdon kasvu oli Talouselämä 500 -selvityksen mukaan vuonna 2021 ykkössijalla kuluttajapalvelualoilla ja 17. sijalla huomioiden kaikki toimialat. 

Epassi – Boosting everyday well-being.   

www.epassi.fi 

 

 

 

Lisää vinkkejä Epassilta: