Epassi tukemassa Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräystä

Kirjoittanut Niko Kangasmaa

WEBSITE Pelastakaa Lapset donation hero

Työsuhde-etujen mobiilimaksupalveluja tarjoava Epassi haluaa olla mukana tukemassa kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Vähävaraisissa perheissä elää Suomessa yli 120 000 lasta ja määrän pelätään kasvavan. Pienituloisten perheiden lasten kuvaamat arjen puutteet ovat laajoja ja liittyvät perustarpeiden kuten ruoan lisäksi muun muassa harrastamiseen ja vapaa-aikaan.

Epassi haluaa olla mukana tekemässä hyvää osallistumalla Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen. Lahjoituksen avulla Pelastakaa Lapset auttaa vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia kotimaassa jakamalla ruoka-apua, harrastus- ja oppimateriaalitukea. Lisäksi lahjoitusten avulla tarjotaan tukihenkilöitä, tukiperheitä ja keskustelutukea verkossa niitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

“Ihmisten hyvinvoinnin edistäminen on Epassin arvoissa kaikkein keskeisin asia. Erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointi on lähellä sydämiämme. Siksi haluamme jatkaa korona-aikana Auta aterialla -kampanjalla aloittamaamme yhteistyötä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa uuden lahjoituksen muodossa. Olemme ylpeitä siitä, että meidän ja kaikkien muidenkin suomalaisten tuella vähävaraiset perheet saavat ruoka-apua, harrastustukea ja oppimateriaalitukea“, iloitsee Epassi Finland Oy:n toimitusjohtaja Niklas Löfgren.

”Lämpimät kiitokset Epassille joulukeräykseemme osallistumisesta. Epassi on tukenut merkittävästi toimintaamme ruoka-avun jakamisessa jo koronavuosina. Hienoa, että yhteistyö jatkuu nyt joulukeräyksen muodossa. Yritysten tarjoama tuki ja yhteistyö on iso osa keräyksemme onnistumista, kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä. 

 

Epassi
Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Pohjoismaissa, Italiassa sekä Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Epassin ainutlaatuinen ja skaalautuva ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen käyttäjäystävälliseen palveluun.

Epassi Groupin palvelu on saatavilla lähes 13 miljoonalle työntekijälle, joista miljoona työskentelee Suomessa. Epassin asiakkaina on yli 13 500 työnantajaa ja kumppaneina 62 000 palveluntarjoajaa. Epassi on johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times on palkinnut yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa vuonna 2022 sekä 2023. Talouselämä 500 -selvityksen mukaan Epassin liikevaihdon kasvu vuonna 2022 oli 3. sijalla kuluttajapalvelualoilla Suomessa.

Epassi – Boosting everyday well-being.
epassi.fi

 

Pelastakaa Lapset ry
Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.

Lisätietoja: pelastakaalapset.fi

Lahjoita joulukeräykseen

Aiheet:Hyvinvointi

Lisää vinkkejä Epassilta: