Epassi vahvistaa asemiaan Pohjoismaiden markkinajohtajana

Kirjoittanut Tommy Sarja

Epassi vahvistaa asemiaan Pohjoismaiden markkinajohtajana

Epassi on ostanut Vaasalaisen RJ-Kuntoiluseteli Oy:n koko osakekannan ja henkilöstöetujen maksuvälineiden Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online -liiketoiminnan. Kaupan myötä suomalainen Epassi vahvistaa asemiaan Pohjoismaiden markkinajohtajana henkilöstöetujen mobiilimaksuvälineissä, saaden yli 4000 uutta työnantaja-asiakasta.

Epassin toimitusjohtaja Risto Virkkalan mukaan yhtiö näkee mahdollisuuden hakea merkittävää kasvua kotimaan markkinoilta Tykyä laajemmalla palvelutarjonnalla. ”Erityisesti Epassi Lounas -maksuväline kiinnostaa Tykyn nykyistä asiakaskuntaa ja siinä näemme huiman kasvupotentiaalin. Vaasasta käsin operointi tuo Epassille erittäin mielenkiintoisen uuden kohderyhmän. Tyky on hyvin hoidettu, terve ja kannattava yritys ja siksi päätös yrityskaupasta oli helppo”, toteaa Virkkala.

Vuodesta 2005 alalla toiminut Tyky-maksuvälineet on oman maantieteellisen alueensa markkinajohtaja ja nyt laajeneva palvelutarjonta vastaa alueen työnantajien kysyntään. ”Palvelujen laajentuessa nykyinen asiakaskuntamme saa paljon tapetilla olleet lounas- ja hyvinvointipalveluiden maksuvälineet yhdessä paketissa Epassin liikunnan ja kulttuurin kanssa.” toteaa Tykyn kehitysjohtaja Antti-Pekka Seikkula tyytyväisenä. ”Nyt oli mielestämme optimaalinen aika tehdä strategiamme mukainen kasvuloikka isomman kumppanin kanssa, sekä meidän vanhojen omistajien että asiakkaidemme kannalta.” Seikkula jatkaa.

Tyky -tuotteet jatkavat toistaiseksi omina tuotemerkkeinä ja palveluina, eikä järjestelyllä ole vaikutusta asiakkaiden ja käyttöpaikkojen käytäntöihin maksuvälineiden osalta. Yrityskaupan myötä saavat Tykyillä ja Epassilla maksavat asiakkaat jatkossa käyttöönsä entistä monipuolisemman käyttökohdeverkoston.

Epassi Finland Oy on perustettu vuonna 2007. Se kuuluu suomalaiseen Tech Consulting Group TCG Oy -konserniin.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Risto Virkkala 040 501 8434

Kehitysjohtaja Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368

Lisää vinkkejä Epassilta: