Foodora tekee uuden aluevaltauksen lounasetuihin yhdessä Epassin kanssa - jatkossa Foodorassa voi maksaa Epassilla.

Kirjoittanut Epassi

Lounashetket nousevat aivan uudelle tasolle, kun Foodora tekee uuden aluevaltauksen lounasetuihin yhdessä Epassin kanssa. Sillä nyt lounastilauksen voi maksaa Foodora-palvelussa suoraan Epassilla.

Foodora_Epassi partner_lockup

Lounasedulla pystyy kattamaan enintään 11,30 euroa tilauksen hinnasta ja tilauksen ylimenevä osuus maksetaan Epassin OmaRaha-saldosta. Näin asiakkaat voivat tehdä lounasetuja suurempia tilauksia Foodorassa.

“Tämä on todellinen win-win-yhteistyö. Sellainen, josta hyötyvät sekä Foodoran että Epassin asiakkaat. Olemme todella innoissamme, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia tapoja käyttää loistavaa palveluamme“, sanoo Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen.

Epassi on iloinen ja ylpeä aloittaessaan ensimmäisenä alallaan yhteistyön Foodoran kanssa. Suomessa Epassin käyttäjät ovat jo pitkään toivoneet Foodoraa mukaan yrityksen yhteistyöverkostoon.

“Meillä on kunnia täyttää tämä toive yhdessä Foodoran kanssa. Pandemian myötä etätyö on jäänyt jäädäkseen. Muuttunut tilanne on vahvistanut kysyntää erilaisille ruoan välityspalveluille, joista Foodora on yksi merkittävimmistä. Epassille on entistäkin tärkeämpää pystyä palvelemaan niissä kanavissa, joissa asiakkaamme haluavat tänä päivänä asioida. Uskomme, että tämä yhteistyö tulee olemaan erinomainen asia kaikille osapuolille!”, sanoo Epassi Finland Oy:n maajohtaja John Lindström.

Lounasetua voi käyttää vain ruoka-annoksien ostamiseen. Lounasetu ei toimi Foodora Marketissa tai Foodora Shop -palvelussa. Lounasetua saa käyttää useamman kerran päivässä sekä mihin tahansa kellonaikaan.

Tuomme myös muita lounasetua tarjoavia toimijoita mahdollisimman pian Foodoran maksutavoiksi.

Näin maksat Epassilla Foodorassa

Asiakkaat voivat yhdistää Epassi-sovelluksen Foodoran palveluun linkittämällä Epassi-tilin omaan Foodoran-tiliin. Tämän jälkeen tilausta tehdessä asiakas voi valita Epassin maksuvaihtoehdoksi tilausta tehdessään.

Maksutavan käyttöön ottaminen voi vaatia sekä Foodoran että Epassin sovellusten päivittämistä puhelimessa. Epassi näkyy automaattisesti maksutapojen joukossa Foodoran palvelussa. Epassin voi vaihtaa maksutavaksi klikkaamalla kassalla nykyistä oletusmaksutapaa, esimerkiksi pankkikortti.

Ensimmäistä tilausta Epassilla maksaessa Foodora-sovellus pyytää vahvistamaan maksun Epassin sovelluksessa. Vahvistus tarvitaan vain kerran, eli seuraavien maksujen yhteydessä vahvistusta ei enää tarvita.

 

​​Lisätietoja:

PR and Communications Lead Kyösti Hagert

kyosti.hagert(a)foodora.fi

+358 45 162 3300

 

Niklas Löfgren

Director, Payment Services

niklas.lofgren(a)epassi.com

+358 44 546 5482

 

Suomen ja Pohjoismaiden suurin ruoantilaus- ja toimituspalvelu Foodora perustettiin Berliinissä lokakuussa 2014 ja se toimii Suomessa yli 100 paikkakunnalla. Palvelu tuo hyvän ruoan jokaiseen päivään mahdollistamalla ravintolaruoan tilaamisen Android- ja iOS-sovelluksella tai www.foodora.fi. Nopein tapa tilata ruokaa - kotiin, työpaikalle tai minne vaan!

 

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja. Ainutlaatuinen ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen mobiilisovellukseen.

Epassi Group palvelee nyt yli 50 000 palveluntarjoajaa, miltei 10 000 työnantajaa ja lähes 2 miljoonaa työntekijää. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times palkitsi yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa. Talouselämä 500 -selvityksen mukaan Epassin liikevaihdon kasvu vuonna 2021 oli 1. sijalla kuluttajapalvelualoilla ja 17. sijalla koko Suomessa.

Epassi – Boosting everyday well-being. www.epassi.fi

Lisää vinkkejä Epassilta: