Mediq Suomi ja Epassi aloittavat koronaviruksen kotitestien tarjoamisen työnantajille.

Kirjoittanut Niko Kangasmaa

Koronarajoitusten purkautuessa työnantajille on tärkeää taata työntekijöiden mahdollisimman turvallinen työhön paluu ja työpaikan riskittömät työolosuhteet. Mediq Suomi ja Epassi ovat tehneet sopimuksen koronaviruksen kotitestien toimittamisesta työnantajille. Testi on suunniteltu koronavirustaudin tunnistamiseen käyttämällä nopeaa viruksen antigeenin määritystä nenän etuosasta otettavista näytteistä. Testitulos valmistuu noin 15 minuutissa.

"Olemme saaneet työnantajilta lukuisia toimeksiantoja selvittää mahdollisuutta jakaa kotitestejä työntekijöille sellaisten tullessa saataville ja tartuimmekin heti tilaisuuteen, kun Mediq tiedotti tuovansa kotitestit markkinoille. Koska Epassi on henkilöstöetujen myötä vahvasti mukana edistämässä työyhteisöjen kokonaisvaltaista hyvinvointia, on tämä luonnollinen jatkumo tehdä yhteistyötä työnantajien ja hyvinvointipalveluiden tuottajan kanssa. Sopimus ja jakeluprosessi saatiin neuvoteltua todella nopealla aikataululla Mediq Suomen kanssa, kiitos siitä heille.” iloitsee Epassin toimitusjohtaja Pekka Rantala

Varmista turvallinen töihinpaluu ja tilaa koronavirus-kotitestit

Työnantajien henkilöstölleen tarjoamilla koronaviruksen kotitesteillä pyritään ennaltaehkäisemään tartuntojen vaaraa työyhteisöissä. Kotitestin tekeminen on helppoa ja testituloksen saa heti. 

Epassi Groupin yli miljoona työntekijää työllistävät 9 000 työnantaja-asiakasta saavat nyt mahdollisuuden tehdä tilaukset suoraan meidän asiakaspalvelustamme ilman välikäsiä ja toimitusprosessi on nopea yritysten työntekijämääristä riippumatta. Tämän tyyppinen ennaltaehkäisevä toimintamalli edesauttaa koronaviruksen nujertamisessa valtakunnallisesti ja siksi yhteistyö Epassin kanssa on meille tärkeä avaus suoraan työnantajakenttään. Olemme sopineet, että mikä tahansa työnantaja voi ottaa yhteyttä Epassiin tilauksen tekemiseksi, vaikka työnantaja ei olisikaan vielä Epassin asiakas.” toteaa Mediq Suomen toimitusjohtaja Heidi Liikkanen

Korona-testit ovat tarjolla Epassin asiakkaiden ohella myös Eazybreakin yritysasiakkaille. Eazybreak tuli osaksi Epassi Groupia maaliskuussa 2021 tapahtuneessa yrityskaupassa. Epassi Groupin asiakaskunta koostuu start upeista aina Suomen merkittävimpiin työllistäjiin, kaikilta liiketoimintasektoreilta. 

Tilaa koronaviruksen kotitestit Mediqiltä Epassin yrityssopimushinnalla

Tilaa testit Mediq Suomen asiakaspalvelusta: 

📞020 112 1510 
📩asiakaspalvelu@mediq.com

Käyttämällä Epassin alennuskoodia QPASSI990 saatte tilauksen Epassin yrityssopimushintaan. Saatavuustiedot ja päivitetty hinta annetaan suoraan Mediqin asiakaspalvelusta. Testejä on saatavilla yhden ja viiden kappaleen pakkauksissa. Alle 100 € pientilauksiin lisätään 22 euron toimituslisä.

Kyseistä CE-merkittyä koronaviruksen tunnistavaa kotitestiä, SARS-COV-2-antigeenipikatestiä ei tule käyttää ainoana perustana koronavirusinfektion diagnosoimiseen tai poissulkemiseen. Koska testitulos on vain hetken voimassa oleva tilannekuva, testit tulisi toistaa paikallisten viranomaisten suositusten mukaisesti, jos on epäilys altistumisesta tai on mahdollisia oireita. 

Katsothan päivitetyt ohjeistukset https://www.thl.fi 

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu ePassi Payments Oy on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja. Ainutlaatuinen ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen mobiilisovellukseen. Epassi palvelee nyt yli 35 000 palveluntarjoajaa, miltei 9 000 työnantajaa ja lähes 1,5 miljoonaa työntekijää. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times palkitsi yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa. www.epassi.fi

 

Lisätietoja

Epassi Finland 
Tommy Sarja 
tommy.sarja@epassi.com
+358 040 510 5336 

Mediq Suomi 
Heidi Liikkanen 
heidi.liikkanen@mediq.com
+358 20 112 1740 

Lisää vinkkejä Epassilta: