Pyöräilytapahtuma vakavasti sairaiden lasten hyväksi – Team Rynkeby Espoo lähtee matkaan Epassin tukemana.

Kirjoittanut Maxine Gerbaulet

Epassi sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 7.–15. heinäkuuta 2023. Kerätyt varat lahjoitetaan Aamu Säätiölle ja Sylvalle, jotka tukevat vakavasti sairaita lapsia sekä heidän perheitään.

TR_IMG

Aamu Säätiön mukaan syöpään sairastuu vuosittain n. 150 lasta Suomessa. Tutkimustyö on vaativaa, ja sen kehittämisen tarve on aina ajankohtaista. Tämä jo perinteeksi muodostunut pyörämatka järjestetään 23. kerran, ja Epassi on mukana tukemassa hanketta ensimmäistä kertaa kultasponsorina.

”Diagnoosi mullistaa koko perheen elämän, ja tämä tekeekin hoitojen kehitystyöstä äärimmäisen arvokasta. Team Rynkeby muistuttaa meitä kaikkia siitä, että toisia voi auttaa myös ilon kautta. Olemme erittäin ylpeitä voidessamme olla osa projektia.” sanoo Epassin maajohtaja Niklas Löfgren.

Vuonna 2022 Team Rynkeby lahjoitti yhteensä 10,4 miljoonan arvoisen summan vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatioille. Vaikuttava apu näkyy Suomessakin, jossa lahjoituskohteina ovat syövän tutkimusta ja hoitojen kehitystä tukeva Aamu Säätiö sekä lasten ja perheiden psykososiaalista tukea tarjoava Sylva.

Tapahtuma järjestetään miltei 3 000 osallistujan voimin. Selkeä tavoite yhdistää ihmisiä yhdeksästä eri maasta, joista lähtevät useampikin paikallinen joukkue. Suomesta joukkueita lähtee mm. Espoosta ja Helsingistä. 

”Team Rynkebyn tapa auttaa ihmisiä innostaa panostamaan omaankin hyvinvointiin. Innostamalla ihmisiä esimerkiksi aktiiviseen elämäntapaan olemme mukana luomassa paremmin voivaa tulevaisuutta.” jatkaa Löfgren.

Sosiaalisen median kanavissamme kannustamme Espoon joukkuetta 1 200 km pituisella matkallaan maaliin saakka. Seuraa tapahtumia suoraan Instagramista, Facebookista tai LinkedInistä!

Lisätietoja:

Niklas Löfgren
CEO Epassi, Finland
+358 44 546 5482 
niklas.lofgren(a)epassi.com

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja. Ainutlaatuinen ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen mobiilisovellukseen. Uusimpana lisäyksenä Epassi tarjoaa nyt EpassiBIKE-pyöräedun.

Epassi Group palvelee nyt yli 50 000 palveluntarjoajaa, miltei 10 000 työnantajaa ja lähes 2 miljoonaa työntekijää. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times palkitsi yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa. Talouselämä 500 -selvityksen mukaan Epassin liikevaihdon kasvu vuonna 2021 oli 1. sijalla kuluttajapalvelualoilla ja 17. sijalla koko Suomessa.

Epassi – Boosting everyday well-being. www.epassi.fi 

 

 

 

Lisää vinkkejä Epassilta: