WeChat Pay

Maksaminen ja sosiaalinen media samassa sovelluksessa

Ota käyttöön

WeChat on yli miljardin kiinalaisen käyttämä sovellus, jolla hoituu monta asiaa ystävien kanssa yhteydenpidosta maksamiseen.

Siinä missä Alipay on ensisijaisesti maksamisen sovellus, hoituu WeChatilla monta muutakin asiaa.

Juuri siksi WeChat Pay on myös kauppiaalle hyvä vaihtoehto: se on jokaisen kiinalaisen taskussa.

WeChat Pay-maksujen vastaanottaminen

Kauppias voi ottaa ePassi WeChat Pay-maksuja vastaan helposti kahdella tapaa: ePassi-sovelluksella tai suoran kassaintegraation avulla.

Lue lisää: Näin vastaanotat mobiilimaksuja

Markkinointi WeChat Payn kautta

Kauppiaana saat näkyvyyttä ePassin WeChat-sivulla, jolle lisäämme tietoja verkostoomme kuuluvista kauppiaista. Lisäksi tarjoamme kauppiaillemme erilaisia sesongeittain vaihtuvia kampanjamateriaaleja ja WeChat Pay -maksutavasta kertovia tarroja.

Kun haluat vielä monipuolisemmat markkinointimahdollisuudet, katso myös Alipay – saat kaikki maksutavat käyttöösi helposti yhdellä kauppiassopimuksella.

WeChat Payn käyttöönotto

WeChat Payn käyttöönotto on helppoa. Teemme kanssasi kauppiassopimuksen maksuvälitystoiminnan standardien mukaisesti ja perustamme toimipisteesi ePassin kauppiasverkostoon. 

Toimitamme tarvittavat materiaalit ja koulutamme pääkäyttäjänne ottamaan maksut vastaan. Noin 15 minuutin koulutus riittää, sillä käyttö on todella helppoa.

Ota WeChat Pay käyttöön

 

Ota WeChat Pay käyttöön

Lähetä viesti lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä. Voit myös kysyä lisää puhelimitse: 050 317 2497 (arkisin klo 9–16:30).