ePassi-Alipay – uusi ja tehokas tapa kasvattaa myyntiä

Oletko palveluntuottaja, joka on osa turisteja palvelevaa verkostoa? Silloin sinua kiinnostaa myös kiinalaismatkailijoiden maksutavat, joista Alipay on suosituin.

Alipay kuuluu samaan yritysryppääseen maailman suurimman verkkokauppa Alibaban kanssa. Alipayn mobiilimaksu on maailman suosituin ja sillä on yli 520 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Alipay-maksutapa kattaa 70 % kiinalaisten mobiilimaksuista.

Kiinalaisturistien määrä kasvussa

Suomi koetaan erityiseksi matkailukohteeksi ja siksi suosio onkin merkittävässä kasvussa. Kiinalaiset jättävät rahaa Suomeen enemmän kuin mikään muu matkailijaryhmä matkaa kohden, lähes tuhat euroa.

Miksi tarjota ePassi Alipay -maksutapa?

Kiinalaiset matkailijat käyttävät pääasiassa käteistä, joka rajoittaa kulutusta. Esimerkiksi Lontoossa kiinalaiset käyttävät neljä kertaa enemmän rahaa, koska siellä on mahdollisuus sähköisiin maksutapoihin. Mobiilimaksu on Kiinassa suosituin sähköinen maksutapa ja turistit käyttävät ostoksiinsa mieluiten heille tuttua maksutapaa; lähes kaikilla Suomeen matkaavilla kiinalaisilla on käytössä Alipay.

Luotettava kumppani

Alipay ja ePassi yhdistivät mobiilimaksujärjestelmänsä palvellakseen Kiinasta Suomeen matkaavia turisteja. Maksun tekijä käyttää Alipayn kiinalaista maksusovellusta ja maksun vastaanottaja ePassin palvelua suomeksi. ePassi välittää kaikki maksut suomalaisesta pankista palveluntarjoajien tileille. ePassin toimintaa säätelee ja valvoo Finanssivalvonta. Maksut ja rahaliikenne ovat aina euroissa, joten valuuttariskiä ei ole.

ePassi-palvelusta saa reaaliaikaiset raportit maksutapahtumista päivittäistä kirjanpitoa varten. Automaattinen maksujen tilitys on kauppiaille kerran viikossa. Matalat palvelumaksut kauppiaille ovat verrattavissa kansainvälisiin maksukortteihin.

Tehokas markkinointikanava

ePassi Alipay ei ole vain maksutapa. Se on myös vahva ja kohdennettu viestintäkanava, jonka kautta yrityksesi saa näkyvyyttä suoraan kuluttajille. Kiinalaisturistien matkakohteen valintaan voidaan vaikuttaa merkittäväksi tarjoamalla tietoa paikallisista palveluista jo ennen matkaa.

Miten otan ePassi-Alipayn käyttöön parissa päivässä?

Teemme kauppiassopimuksen maksuvälitystoiminnan standardien mukaisesti ja ePassi perustaa toimipisteen verkostoon. Toimitamme tarvittavat materiaalit ja koulutamme pääkäyttäjänne ottamaan maksut vastaan, noin 15 minuutin koulutus riittää, niin helppoa se on!

Mukana on jo nyt satoja kauppiaita, ravintoloita, hotelleja ja matkailupalveluiden tuottajia, lähde sinäkin mukaan ja ota osasi kiinalaismatkailijoiden ostovoimasta.

Ota yhteyttä

alipay@epassi.fi tai soita arkisin klo 9 - 16:30 numeroon 050 317 2497.

Katso video ePassi-Alipay -maksamisesta

Se on helppoa, katso video tästä.

Alipay-mobiilisovelluksen käyttäjä tekee maksun omalla kiinankielisellä sovelluksella ja suomalainen kauppias/ravintola ottaa maksut vastaan turvallisesti ePassin suomenkielisellä verkkopalvelulla tai sovelluksella.

Maksaminen Alipayllä tapahtuu parilla klikkauksella, juuri halutulla summalla. Kätevää, eikö totta?