Feelbien valmentajat tukemassa hyvinvointiasi

Kirjoittanut Niko Kangasmaa

Verkkovalmennusten suosio on kasvanut viimeisten parin vuoden aikana räjähdysmäisesti, eikä mikään ihme. Monen kiireisen arkea helpottaa huomattavasti se, että valmiit treeniohjelmat voi ladata netistä ja treenit hoituvat ohjevideoiden (live-striimien tai tallenteiden) avulla oikein ja omiin aikatauluihin sopivasti kotona. 

BLOG Feelbies coaches supporting your well-being HERO

Feelbien valmentajat ovat paketoineet valmiit treenipaketit kaikentasoisille liikkujille. Lähtökohtana valmennuksissa ovat inhimillisyys ja realistiset tavoitteet, jolloin saat todennäköisesti aikaan pysyviä vaikutuksia.

Feelbien valmennusalustalta voit löytää omiin tavoitteisiisi parhaiten sopivan valmentajan ja ostaa heiltä valmennuksen. Voit osallistua moneen valmennuksen samanaikaisesti, keskustella valmennusten pienryhmissä ja tavoittaa ohjaajan kun tarvitset tukea treenaamiseen. 

Valmentajan tuella edesautat sitä, että treenaamisesta tulee säännöllinen osa arkeasi. Tavoitteita ei kannata aluksi asettaa liian korkealle. 15 minuutin treeni on parempi kuin ei mitään. 

Tutustu alta muutamiin Feelbien valmentajiin ja varaa paikkasi valmennuksiin Epassin liikuntaedulla.

TUTUSTU KAIKKIIN VALMENTAJIIN >

@Liikuntanne – Instagram & Facebook

@Liikuntanne: Löydä juoksun ilo 6 viikossa!

 

@Olkkari – Instagram & Facebook

@Olkkari: Liikunnanilon Olohuone on sinulle, joka haluat nauttia liikunnasta omana ihanana itsenäsi.

 

@Pihlamarikivisto – Instagram & Facebook

@Pihlamarikivisto: Olen Lahdessa asuva nuori hyvinvoinnin lähettiläs, yrittäjä ja opiskelija. Haluan auttaa jokaista löytämään hyvinvoinnin ja liikunnan ilon.

 

@Miisaoikarinen – Instagram & Facebook

@Miisaoikarinen: Palveluni ovat sinulle mikäli haluat saavuttaa tavoitteesi fiksusti ja turvallisesti, haluat selkeät ja juuri sinulle sopivat askeleet kohti tavoitettasi.

 

@Samiobele – Instagram & Facebook

@Samiobele: Personal Trainer | Strength & Movement Coach

 

@Easytrainingfi – Instagram & facebook

@Easytrainingfi: Toimin Personal Trainer, Ravintovalmentaja ja hieroja yrittäjänä. Vahvuuteni ovat liikkuvuusharjoittelu, voimaharjoittelu ja kehonmuokkaus.

 

@Ptsuvey – Instagram & Facebook

@PTSuvey: Kiireisen naisen pienryhmävalmennus | 30 päivän punnerrus tutorial

 

@Coachnatsku – Instagram & Facebook

@Coachnatsku: Olen 8-kertainen suomenmestari, euroopanmestari ja nelinkertainen MM-pronssimitalisti kilpa-cheerleadingissa. Kilpa-urani ja 10 vuoden kuntosaliharrastukseni aikana olen oppinut paljon treenaamisesta, ravinnosta, levosta sekä henkisestä hyvinvoinnista.

 

@Karhucoaching – Instagram & Facebook 1

@Karhucoaching: Yritykseni Karhu Coaching valmentaa sekä kehoa että mieltä. Tehdään muutoksesta pysyvää ja elämästä merkityksellistä!

Täällä Feelbie-alustalla käytössäsi on VAHVAT JALAT-valmennus sekä VAHVA YLÄVARTALO-valmennus. Voit tehdä nämä erikseen, mikäli tarve on vain jommalle kummalle, tai ostaa molemmat ja treenata koko vartalo kuntoon. 

Aiheet:KäyttövinkitLiikuntaetu

Lisää vinkkejä Epassilta: