Päivitä tietämyksesi henkilöstöeduista ja luo houkutteleva työpaikka.

Henkilöstöedut ovat tärkeä osa yrityksen panostuksia henkilöstön hyvinvoinnin edistämisessä. Epassin tietopankista löydät oppaita ja artikkeleita, joiden avulla luot hyvinvoivan ja houkuttelevan työpaikan ja kirkastat henkilöstöetujen roolin yrityksessänne.

Vinkkejä työhyvinvoinnin kehittämiseen artikkeleistamme.

Modernit työnteon tavat ovat muuttaneet työnantajien ja työntekijöiden odotuksia henkilöstöetuja kohtaan. Etujen tarjonta on laajempi kuin koskaan ennen, minkä ansiosta niillä on yhä tärkeämpi rooli työhyvinvoinnin kehittämisessä. Artikkeleistamme löydät ohjeita hyvinvoinnin tukemiseen sekä henkilöstöetujen valintaan.

Epassi-materiaalit työnantajille


Epassi-etujen sertifikaatti

Kerro työnhakijoillesi, että yritykselläsi on käytössä Epassi-edut. Lataa alla oleva sertifikaatti ja lisää se verkkosivuillesi.

epassi_certificate_final_gradient

Lataa tästä

epassi_certificate_final_blue

Lataa tästä

 

Kuvia etujen käytöstä viestintään.

Klikkaa kuvaa, lataa se selaimeesi aukeavalta välilehdeltä ja käytä sitä, kun viestit Epassi-eduista työntekijöillenne. Pyydämme kuitenkin, että ette muokkaa kuvia mitenkään.

year end finlandRyhmäliikunta EOY banner@0.75xUinti EOY banner@0.75xLeffa EOY banner@0.75xHieronta EOY banner@0.75xMuseo EOY banner@0.75xHammaslääkäri EOY banner@0.75xLaskettelu EOY banner@0.75x

Ryhmäliikunta@0.75xUinti@0.75xLeffa@0.75xLaskettelu@0.75xHieronta@0.75xMuseo@0.75xHammaslääkäri@0.75x