Yksi ePassi, kaikki edut

ePassi on ainutlaatuinen monilompakkoratkaisu, joka sisältää kaikki valitut edut. Voit valita työntekijöillesi sopivan työsuhde-etukokonaisuuden ePassin tuotevalikoimasta, johon kuuluvat:

Yksi ePassi, kaikki edut

ePassin hyödyt

ePassi on markkinoiden tehokkain hyvinvoinnin edistäjä. ePassin mobiilimaksaminen säästää aikaa ja rahaa. Unohda siis erilliset vanhanaikaiset maksutavat, kuten työetusetelit sekä maksukortit, ja nouse modernien työnantajien joukkoon.

Hallinnointi automatisoitu

Ei tilauksia, logistiikkaa tai odottelua. Reaaliaikainen etujen jakelu ja raportointi, myös työntekijöiden ylläpito automatisoitu.

Pääoman käyttö tarpeen mukaan

Rahat ovat siellä missä niiden kuulukin olla, välitettyinä maksuina palveluntuottajien tileillä, oman henkilöstön toimesta.

Hyödyt työntekijälle

ePassi on heti käytössä ilman odottelua. Se on helppokäyttöinen ja aina mukana. Toimii kaikilla matkapuhelimilla. Ei kortteja tai seteleitä, etua ei voi myöskään hävittää.

Näin otat ePassin käyttöön

Ottaessasi ePassin käyttöön, tulee sinun valita joko ePassi Go tai ePassi Plus palvelupaketti. Lue lisää kumpi ratkaisu sopii sinun yrityksellesi

ePassi Plus

ePassi Plus on monipuolinen ja joustava ratkaisu suuremmalle, yli 20 henkeä työllistävälle työnantajalle. Siinä räätälöidään työnantajan tarpeiden mukainen yksi palvelukokonaisuus, jonka pohjalta tehdään sopimus. 

Kun sopimus on tehty, teemme yhdessä suunnitelman ePassin käyttöönotosta. Toimitamme työnantajan ohjeistuksen sekä henkilöstöviestinnän materiaalit työnantajalle käyttöönoton tueksi. Kun edun piiriin kuuluvien henkilöiden tiedot ovat koossa, etu aktivoidaan heidän käyttöönsä sovittuna ajankohtana ePassin toimesta.

ePassin yksinkertainen käyttöönotto ja työntekijöiden aktivointi voidaan toteuttaa muutamassa tunnissa. Asiakaspalvelumme tukee työnantajaa kaikissa käyttöönoton vaiheissa.

ePassi Plus on juuri oikea valinta suurempien työnantajien vaativampaan käyttöön. Etuja voi hallinnoida helposti verkkopalvelustamme ja automaattiset raporttimme antavat reaaliaikaista tietoa etujen käytöstä. Ratkaisu sisältää mm. seuraavia lisäominaisuuksia:

  • Työntekijöiden yksinkertainen hallinnointi (myös osa- ja määräaikaisuudet)
  • Monipuoliset käyttötilastot ja raportit veroerittelyineen
  • Mahdollisuus työntekijöiden automatisoituun ylläpitoon suoraan HR-järjestelmästä

Jätä tarjouspyyntösi viereisellä lomakkeella tai rekisteröidy asiakkaaksi heti alla olevasta painikkeesta.

Rekisteröidy asiakkaaksi tästä

Jätä tarjouspyyntö

ePassi Go

Jos yrityksenne työllistää alle 20 henkilöä, voit aloittaa ePassi Go -palvelun käytön heti. Paketti on kevyt ratkaisu, joka on mitoitettu pienempien yritysten tarpeisiin. 

Rekisteröidyttyäsi ePassin asiakkaaksi ja lisättyäsi työntekijöiden tiedot palveluumme, voit ladata heille etuja suoraan verkkopankistanne. Palvelu aktivoidaan 1-2 pankkipäivän kuluessa.

ePassin kustannukset muodostuvat pelkästään etusaldon käytöstä ja palvelumaksusta. Emme peri maksuvälinekohtaisia piilomaksuja kuten tilaus- tai korttimaksuja. Vaikka edun arvo maksetaan ennakkoon, käyttämätön osuus jää aina työnantajan edelleen käytettäväksi. Toisin sanoen, etusaldo ei vanhene kuten prepaid-maksuvälineissä (setelit/maksukortit).

ePassi Go käyttöön helposti

Ota ePassi Go käyttöön helposti

Tee rekisteröinti ja lisää työntekijöiden nimet ja puhelinnumerot. Muista ottaa yrityksenne pankkitunnukset valmiiksi esille, jotta voit aktivoida valitsemasi edun määrän jokaiselle työntekijälle. Työntekijät voivat aloittaa palvelun käytön heti, kun aloitusmaksu on vastaanotettu onnistuneesti.

Ladatun edun arvosta peritään maksu voimassa olevan palvelumaksuhinnaston mukaisesti.