EpassiBIKE-polkupyöräetu työntekijälle.

 

VERKKOKAUPPA | TILAUSOHJEET | KAUPPIASVERKOSTO | ILMOITUKSET VUOKRA-AIKANA | PALAUTUKSET | KUITTAA TOIMITUS.  

Mikä on työsuhdepyöräetu?

Työsuhdepyörä on loistava henkilöstöetu, sillä sen avulla voit helposti hankkia unelmiesi pyörän kätevällä kuukausimaksulla. Etu on arvokas, sillä se on verovapaa aina 1 200 euroon asti vuodessa ja voit säästää 20 –30 % uuden pyörän hinnasta. 

Mistä työsuhdepyörän säästö muodostuu?

Jos etu tarjotaan sinulle osana palkkaa, niin verotettavasta rahapalkkiostasi tulee pienempi ja veroprosenttisi pienenee. Tällöin nettopalkkasi laskee vähemmän kuin verotettava arvo. Mitä suurempi veroprosentti, sitä enemmän säästät! Laske säästösi laskurilla.

Miltä siis kuulostaisi uusi ja kätevä kulkupeli töihin, oma fatbike metsäpoluille tai vaikka sähköpyörä perhepiknikeille? Sinä päätät, mikä sinulle parhaiten sopii.

EpassiBIKE-polkupyöräedun hyödyt.

BUSINESS AND MARKETING Black-13

Joustava etu.

Työsuhdepyörän käyttöä ei ole rajoitettu. Halusit sitten taittaa työmatkasi nopeammin tai nauttia ihanista pyöräretkistä luonnossa, tuo EpassiBIKE sinulle mahdollisuuden hankkia juuri omaan tarpeeseesi sopivan pyörän.

BUSINESS AND MARKETING Black-12

Sinulle räätälöity.

Pyörän lisäksi voit sisällyttää pakettiisi huollot ja tarvitsemasi lisävarusteet. Polje huoletta, sillä pyöräpakettiin sisältyy aina laaja varkaus- ja vahinkoturva.

SHOPPING Black-19

Edullinen hankinta.

Voit säästää 20–30 % uuden pyörän hankintahinnasta. Kätevä kuukausimaksu helpottaa arvokkaan hankinnan kanssa. Kokeile työsuhdepyörän säästölaskuria.

E-COMMERCE Black-30

Laaja kauppiasverkosto.

Tilaa pyöräsi kätevästi suoraan verkosta tai paikallisesta pyöräliikkeestäsi. Valikoimaa riittää, sillä palveluksessasi on yli 400 kauppiasta!

SHOPPING Black-07

Vaivaton etu.

Kun olet tehnyt tilauksen, sinun tarvitsee odottaa vain muutaman työpäivän päästäksesi nauttimaan unelmiesi pyörästä.

Näin pääset helposti alkuun.

1. Varmista, että työnantajasi tarjoaa sinulle EpassiBIKE-pyöräedun.

Tarjoaako työpaikkasi EpassiBIKE-pyöräedun? Hienoa! Seuraa sitten vain seuraavia vaiheita saadaksesi unelmiesi pyörän.

Jos työpaikallasi ei ole vielä sopimusta EpassiBIKE:n kanssa, voit tietenkin kertoa heille meistä!

2. Tilaa työsuhdepyörä. 

Lataa Epassi-sovellus tai kirjaudu tilillesi selaimen kautta saadaksesi henkilökohtainen EpassiBIKE-koodisi, jota tarvitset tilauksen yhteydessä.

EpassiBIKE-kauppiasverkosto palvelee sinua työsuhdepyörän hankinnassa ympäri maata. Palveluksessasi on yli 400 pyöräliikettä.

Tutustu kumppaniverkostoon.

3. Kuittaa tilaus.

Kun olet vastaanottanut työsuhdepyöräsi, on tärkeää varmistaa, että kaikki on kunnossa. Vahvista toimitus lomakkeella, ja sitten on aika hypätä pyörän selkään ja aloittaa pyöräily! 

Inspiroidu pyöräilystä.

Pyöräedulla pääset polkemaan hintoja, ja vielä enemmän. Lue alta lisää pyöräilyn hyödyistä sekä kumppaneidemme vinkkejä.

5 SYYTÄ PYÖRÄILLÄ TÖIHIN    8 SYYTÄ VAIHTAA SÄHKÖPYÖRÄÄN    PYÖRÄILE ITSESI KUNTOON