ePassi Flex

Valinnanvapaus on vihdoin totta! Kaikkien työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää ja meillä jokaisella on erilaiset tarpeemme sen edistämiseksi. Siksi meillä on Flex.

ePassi Flex on työntekijän henkilökohtainen hyvinvointibudjetti

ePassin ainutlaatuinen Flex joustaa jokaisen työnantajan ja työntekijän tarpeisiin. Tätä tarkoittaa aito henkilökohtaisten henkilöstöetujen valinnanvapaus.

Yksi hyvinvointibudjetti, kaikki edut
Flex yhdistää työnantajien tarjoamat hyvinvointiedut yhdeksi budjetiksi, jonka työntekijä voi joustavasti jakaa eri etujen kesken.

Työnantaja voi valita Flexin sisällön ePassin laajasta tarjonnasta: sportti & kulttuuri, työmatka ja hyvinvointi. Lisää näistä eduista pääset lukemaan klikkaamalla etusivun etukohtaisia linkkejä.

Flexin budjetin sisältö koostuu vähintään kahdesta eri edusta. Näistä muodostuvat etukohtaiset lompakot. Näiden lompakoiden välillä työntekijän budjetti jakautuu etujen käytön mukaisesti. Jokainen lompakko noudattaa itsenäisesti verottajan ohjetta kyseisen edun käytöstä. Esimerkiksi 600 € budjetista sporttiin & kulttuuriin ei voi käyttää 400 € enempää, loput 200 € voi käyttää vaikkapa hierontaan tai hammashoitoon oman tarpeen mukaan.

Jo sadat työnantajat ovat ottaneet Flexin käyttöön sen joustavuuden vuoksi.

Ota Flex käyttöön

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä