Pikalinkit

Käyttöpaikat
Uusi salasana
Ota yhteyttä
Ehdota käyttöpaikkaa
Materiaalipankki

Epassi Flex

Paketoi tarjoamasi henkilöstöedut yhdeksi hyvinvointibudjetiksi, jonka työntekijä voi joustavasti jakaa eri etujen kesken.

Ota käyttöön

Epassi Flex on työntekijän
henkilökohtainen hyvinvointibudjetti

Siinä missä yksi kaipaa hierontaa, toinen harrastaisi mieluummin kulttuuria. Epassi Flex tarjoaa kaivattua valinnanvapautta henkilöstöetujen käyttöön.

Suomen arvostetuimmat työnantajat ovat ottaneet Flexin käyttöön, koska se on joustavin hyvinvointibudjetti.

Boxes

Valitse 2-4 etua

Työnantaja valitsee Flexiin vähintään kaksi seuraavista eduista: Liikunta & Kulttuuri, Hyvinvointi tai Työmatka. Valituista eduista muodostuvat etukohtaiset lompakot, jotka ovat työntekijän käytettävissä edun maksimiarvojen mukaisesti.

Ellipse 45

Huolehdimme verovapaudesta

Jokainen lompakko noudattaa itsenäisesti verottajan ohjetta kyseisen edun käytöstä. Esimerkiksi 600 € Flex-budjetista voi käyttää Liikuntaan ja Kulttuuriin enintään 400 € ja loput 200 € voi käyttää vaikkapa hierontaan tai hammashoitoon oman tarpeen mukaan.

Ellipse 46-4

Valinnanvapautta työntekijöillesi

Työntekijät ja elämäntilanteet ovat erilaisia. Siinä missä yksi haluaa harrastaa työpäivän päätteeksi hikijumppaa, tarvitsee toinen rentouttavaa ja niska-hartiavaivoja helpottavaa hierontaa. Hyvinvoinnin lisääminen liikunta- ja kulttuuriedun rinnalle on yleisin käyttäjiltä työnantajille sunnattu toive.

Ellipse 46-3

Positiivinen viesti

Joustavat, henkilöstön tarpeet huomioivat henkilöstöedut rakentavat positiivista yritys- ja työnantajamielikuvaa, mikä tottakai auttaa myös rekrytoinnissa ja työntekijöiden sitouttamisessa – työhyvinvointia unohtamatta.

Ota Epassi Flex käyttöön

Suositus yli 20 työntekijän organisaatioille

Niin tuhansien henkilöiden suuryritykset kuin keskisuuret 50-100 hengen firmat ovat vaihtaneet Epassi Flexiin - ja olleet tyytyväisiä valintaansa.

Henkilöstöetujen hallinnointi ja työntekijöiden päivitykset on mahdollista automatisoida niin, ettei se kuormita turhaan henkilöstöhallintoa.

Epassi Flex on saatavilla tällä hetkellä yli 20 hengen organisaatioille.

Jätä yhteystietosi

Flexin käyttöönotto vaatii meiltä muutaman kysymyksen, jotta etu saadaan juuri teille optimaalisella tavalla käyttöön.

Jätä meille siis yhteystietosi alta, niin olemme sinuun pian (yhden arkipäivän sisällä) yhteydessä.

Pian pääset nauttimaan henkilöstöetujen tarjoamisesta ilman turhaa hallinnointisotkua!