ePassi Hyvinvointi

ePassi Hyvinvointi vaikuttaa positiivisesti yrityksen työhyvinvointiin ja sen taloudellisiin tuloksiin tarjoamalla laajan valikoiman erilaisia työhyvinvointipalveluita.

Uudenajan hyvinvointipalvelut suoraan mobiiliin markkinoiden ainoalla maksuvälineratkaisulla

Hyvinvointiedulla tarkoitetaan kaikkia työnantajan tukemia verottomia hyvinvointipalveluita, kuten hieronta-, hammaslääkäri- ja muita erikoislääkäripalveluita. ePassin ainutlaatuinen hyvinvointipalveluiden maksuväline on aina mukanasi mobiilissa eikä etujen tarjoamiseen tarvita tavanomaista laskutusrumbaa. ePassi on suora ratkaisu hyvinvointipalvelujen kysynnän huimalle kasvulle - ePassin avulla hyvinvointietujen tarjoaminen onkin nyt helpompaa kuin koskaan! Lue lisää edun hyödyistä ja kustannuksista.

Uusasiakasmyynti:

Etelä-, Lounais- ja Itä-Suomi:
Niilo Koivisto 050 462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Mari Peitsara 050 305 3999

Pohjois- ja Länsi-Suomi:
Miikka Melantie 044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Ota palvelu käyttöön

ePassi Hyvinvointi työnantajille

Työnantajilla on mahdollisuus tarjota laaja valikoima erilaisia työterveyshuollon ulkopuolisia hyvinvointipalveluita. Sen trendi kasvaa hurjaa vauhtia ja syynä on tietenkin entistä parempi tietoisuus henkilöstön hyvinvoinnin merkityksestä myös yrityksen hyvinvointiin ja sen taloudellisiin tuloksiin.

ePassi on tuonut ensimmäisenä markkinoille työnantajien tarjoamien hyvinvointipalveluiden maksuvälineen. ePassi Hyvinvointi -etu kattaa kaikki työnantajan henkilöstölleen tarjoamat terveyteen liittyvät hyvinvointipalvelut.

Tuettavia palveluita ovat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito, työterveyden ulkopuolelle jäävät lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit), optikkopalvelut ja sairaan lapsen hoitopalvelut.

Verottomia hyvinvointietuja voi tarjota työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Työnantaja kirjaa työterveyssuunnitelmaan palvelut, joita ePassilla on mahdollista maksaa. Työnantaja pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan euromääräisiä käyttötilastoja verkkopalvelussa, mutta työntekijän henkilökohtaiset tiedot pysyvät varmassa turvassa. ePassi Hyvinvointi toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin tuotteemme: kustannukset perustuvat aina ePassin toteutuneeseen käyttöön ja helppo hallinnointi edistää työnantajankin hyvinvointia.

Kattaa kaikki
työnantajan tarjoamat hyvinvointipalvelut

Turvallinen palvelu reaaliaikaisen seurannan ja tilastojen ansiosta

Kokonaisvaltainen tapa edistää hyvinvointia työyhteisössä

ePassi Hyvinvointi palveluntuottajille

Hyvinvointipalveluiden tarjonta työnantajille vaatii kovaa myyntityötä ja hyvinvointipalveluiden laskuttaminen vaatii raskasta hallinnointia. Nyt se muuttuu.

ePassi on tuonut ensimmäisenä markkinoille palvelun, joka yhdistää työnantajat ja hyvinvointipalveluiden tuottajat ilman raskasta hallinnointia. ePassi helpottaa palveluiden ostamista ja myymistä, ja sen tavoitteena on tehdä myös palveluiden käyttämisestä työyhteisöjen arkipäivää.

Laajenna asiakaskuntaasi ePassilla ilman investointeja laitehankintoihin, ohjelmistoihin tai kiinteisiin maksuihin. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: me hoidamme puolestasi rekisteröinnin järjestelmäämme ja sinun tarvitsee vain varmistaa, kuinka maksu päätetään kassaan.

Maksun vastaanottaminen on helppoa ja nopeaa. Nopea vilkaisu puhelinsovelluksen maksukuittiin kertoo kaiken oleellisen maksun oikeellisuudesta. Reaaliaikaiset raportit voidaan liittää päivän kassaan kirjanpitoa varten ja tilitykset hoituvat ilman laskuttamista automaattisesti.

Lähde mukaan palveluntuottajaksi ja ota kiinni nopeasti kasvavasta trendistä.

Ota heti yhteyttä:
Riikka Sivula 040 548 0459

Työnantaja tai palveluntarjoaja – kysy lisää ePassi-hyvinvointiedusta