Referenssi: Alisa Pankki osoittaa Epassin lounasedulla arvostavansa henkilöstöään.

Kirjoittanut Niko Kangasmaa

Alisa Pankki on suomalainen digipankki, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille arjen pankkipalvelut totuttua helpommin ja nopeammin verkossa. Alisa Pankki kokee lounasedun tarjoamisen tärkeänä tekijänä työntekijöiden sitouttamisessa, koska se on tapa osoittaa arvostusta henkilöstöä kohtaan. Epassi valikoitui uudeksi kumppaniksi, koska se on työntekijöille käyttäjäystävällisempi ja työnantajalle hallittavampi.

BLOG Alisa Pankki reference HERO

Alisa Pankki pitää lounasedun tarjoamista tärkeänä työntekijöiden sitouttamisessa. Lounasetu voi lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista työnantajaan, mikä voi vähentää henkilöstön vaihtuvuutta. Se taas säästää rahaa ja aikaa uusien henkilöiden rekrytoimisesta ja kouluttamisesta.

Lounasetu voi myös kannustaa työntekijöitä syömään säännöllisesti ja terveellisesti. Tasapainoinen ruokavalio tukee työntekijöiden fyysistä ja henkistä hyvinvointia, mikä parantaa työtehoa ja vähentää sairauspoissaoloja. Työntekijöiden hyvinvointia tukee myös työpaikan yhteisöllisyys, joka vahvistuu, kun työntekijät käyttävät lounasetua yhdessä lounaalla.

Alisa Pankki näkee lisäksi, että lounasedun tarjoamisella on oma roolinsa uusien työntekijöiden rekrytoimisessa, koska se voi tehdä pankista houkuttelevamman potentiaalisille työntekijöille.

Alisa Pankki hoitaa lounasedun helposti Epassilla. Sen ansiosta aikaa jää muuhun tärkeämpään, kuten riippumatossa makoiluun kuten tässä kuvassa oleva nuori mies tekee.

Vanhanaikaiset lounassetelit vaihdettiin helppoon mobiilipalveluun.

Alisa Pankilla oli aikaisemmin käytössä vanhanaikaiset lounassetelit. Epassi valikoitui uudeksi kumppaniksi, koska se on työntekijöille käyttäjäystävällisempi ja työnantajalle hallittavampi.

Työntekijälle Epassin lounasetu kulkee sujuvasti mukana puhelimessa, johon ladatulla Epassi-sovelluksella työntekijät käyttävät lounasetua. Lounasedun ylittävän summan voi helposti maksaa sovellukseen ladatulla OmaRahalla yhdellä kertaa ilman, että tarvitsee alkaa kaivaa kolikoita tai maksukorttia taskun pohjalta.

Työnantajan taas ei tarvitse kuin ladata ja tallentaa työntekijöiden tiedot Epassiin niin etu on heti käytettävissä. Korttien tai setelien jakelusta ei tarvitse huolehtia nykyajan etätyömaailmassa, mikä säästää hallinnointiaikaa.

Avoin lounas ja laaja verkosto tarjoaa jokaiselle jotakin.

Alisa Pankilla on käytössä Epassin avoin lounas -käyttötapa, jossa lounasetua voi käyttää lukemattomissa maanlaajuisen verkoston ravintoloissa. Tämä antaa työntekijöille vapauden valita, missä ja milloin he käyttävät etunsa – ja tarjoaa mukavaa vaihtelua päivittäiseen ruokailuun. Epassi toimii kätevästi myös muun muassa Wolt- ja Foodora-tilauksissa.

”Epassin lounasetu on konkreettinen ja kustannustehokas tapa lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja hyvinvointia sekä yhteishenkeä lounaiden merkeissä”, kertoo Christina Wallenius Alisa Pankin henkilöstöhallinnosta.

Tutustu lounasetuun

 

Alisa Pankki logo

Alisa Pankki on suomalainen digipankki, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille arjen pankkipalvelut totuttua helpommin ja nopeammin verkossa. Korkeakorkoinen säästötili on pankin yksi tunnetuimpia palveluita. Alisa Pankin tarina alkoi, kun Pohjoismaiden johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan yhtiön kanssa alkuvuonna 2022.

Aiheet:LounasetuTyönantajamielikuvaReferenssi

Lisää vinkkejä Epassilta:

Valitse henkilöstöetu, jonka työntekijät oikeasti haluavat.

Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset palkansaajat haluavat eniten henkilöstöetuja, jotka kohdistuvat fyysiseen hyvinvointiin (kuten kuntosaliharjoitteluun tai hierontaan), kulttuurielämyksiin sekä ravitsemukseen ja lounaaseen.

Nämä kaikki saat järjestettyä helpoiten Epassilla. Ehkä siksi jo miljoona suomalaista epassittaa ostoksiaan yli 39 000 palveluntarjoajan verkostossamme.

TYÖNANTAJA: TUTUSTU MAHDOLLISUUKSIIN

WEBSITE FI B2B ads LP 2024 featured img@1.5x