Epassi jatkaa laajentumistaan Eurooppaan ja ostaa Italian johtavan henkilöstö- ja sosiaalietujen tarjoajan.

Kirjoittanut Epassi

Epassi laajentuu yhdelle Euroopan nopeimmin kasvavista henkilöstöetujen markkinoista ostamalla italialaisen Eudaimon S.p.A.:n. Epassin digitaaliset ratkaisut tulevat entisestään vauhdittamaan liiketoiminnan kasvua ja skaalaamista Italiassa. Yritysosto on luonnollinen jatko Epassin laajentumiselle Isoon-Britanniaan aiemmin tänä vuonna. 

Vuonna 2022 Epassin GMV (Gross Merchandise Value) kasvoi edellisvuodesta yli 40 % ja ylitti 500 miljoonaa euroa. 

italy people background-1

Kuvan henkilöt (vasemmalta oikealle): Cesare Concina, yksi perustajista ja COO Eudaimon, Edoardo Perfumo, Head of Product Eudaimon, Pekka Rantala, Epassi Groupin toimitusjohtaja sekä Alberto Perfumo, perustaja ja toimitusjohtaja Eudaimon.

Yrityskaupan myötä Epassin palvelun piiriin tulee 750 uutta yritysasiakasta sekä yli 600 000 käyttäjää. Eudaimon on Italian johtava henkilöstö- ja sosiaalietujen tarjoaja. Sosiaalietujen (eng. Corporate Welfare) avulla yritys voi tukea työntekijän perhettä kokonaisvaltaisemmin. Näihin etuihin kuuluu mm. lasten päivähoito sekä perheenjäsenten tai vanhusten hoito. 

- Viime vuosina olemme kasvaneet vahvasti ja vakiinnuttaneet asemamme markkinajohtajana kotimarkkinoillamme Suomessa sekä Ruotsissa. Nyt on oikea aika laajentua uusille suuremmille markkinoille. Aiemmin tänä vuonna menimme Isoon-Britanniaan ja olemme tänään erittäin innoissamme voidessamme yhdistää voimamme Eudaimonin kanssa. Italia on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista ja mielenkiintoisimmista henkilöstöetujen markkinoista. Eudaimonin asema sekä olemassa olevat palvelut sopivat täydellisesti yhteen Epassin mobiiliratkaisun kanssa. Asiakkaamme Italiassa tulevat nauttimaan uusista ja entistäkin paremmista palveluista tulevaisuudessa, iloitsee Epassi Groupin toimitusjohtaja Pekka Rantala.  

Yritysosto on jatkoa Epassin monia vuosia jatkuneelle vaikuttavalle kasvulle. Kasvun noteerasi jälleen myös Financial Times, joka listasi Epassin yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä, jo toista vuotta peräkkäin ja kolmatta kertaa viimeisten viiden vuoden aikana. Vain kolmasosa FT1000 -listalle yltäneistä yrityksistä kykeni uusimaan paikkansa tällä listalla. 

Avain Epassin menestykseen edelläkävijänä löytyy yrityksen omasta digitaalisesta tuotteesta, sitoutuneista käyttäjistä, asiakkaista ja kauppiaista sekä kyvystä tuoda markkinoille uusia tuotteita toistuvasti ja nopeasti. Epassi uskoo tämän saman reseptin tepsivän myös nopeasti kasvavilla Italian markkinoilla.  

- Olemme kaikki erittäin innoissamme voidessamme liittyä Epassi-perheeseen ja uskomme, että tämä yhteistyö tuo mahtavia mahdollisuuksia kaikille liiketoiminnoillemme. Epassin ensiluokkaiset digitaaliset valmiudet, teknologia sekä maksutaparatkaisut tulevat olemaan avainasemassa jatkaessamme kasvuamme Italiassa. Sen lisäksi osaamisemme sosiaalieduista tulee varmasti hyödyttämään Epassin kasvua Europassa, sanoo Alberto Perfumo, Eudaimonin toimitusjohtaja. 

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on disruptoinut henkilöstöetujen markkinan Pohjoismaissa mobiiliteknologiaan perustuvalla liiketoimintamallillaan. Nyt on aika lähteä mullistamaan markkinoita Euroopassa. 

- Tunnemme itsemme etuoikeutetuiksi saadessamme toivottaa Eudaimonin ammattitaitoisen tiimin tervetulleeksi Epassi-perheeseen. Haluamme palvella uusia asiakkaitamme entistäkin paremmilla innovatiivisilla digitaalisilla ratkaisuilla ja siten edistää satojen tuhansien italialaisten jokapäiväistä hyvinvointia. Odotamme innolla mitä kaikkia mahdollisuuksia ja synergioita löydämme, tuodaksemme enemmän arvoa asiakkaillemme sekä käyttäjillemme kaikilla markkinoillamme. Olemme matkalla kohti johtavaa euroopanlaajuista henkilöstöetujen liiketoimintaa, päättää Rantala. 

Lisätiedot.  
Pekka Rantala 
CEO, Epassi Group 
pekka.rantala@epassi.com 

Irene Rovellotti 
Marketing Specialist, Eudaimon 
irene.rovellotti@eudaimon.it 

Epassi. 

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Pohjoismaissa ja UK:ssa. Epassin ainutlaatuinen ja skaalautuva ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen käyttäjäystävälliseen palveluun. 
Epassi Groupin palvelu on saatavilla lähes 13 miljoonalle työntekijälle, joista miljoona työskentelee Suomessa. Epassin asiakkaina on yli 13 500 työnantajaa ja kumppaneina 59 000 palveluntarjoajaa. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times on palkinnut yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa vuonna 2022 sekä 2023. Talouselämä 500 -selvityksen mukaan Epassin liikevaihdon kasvu vuonna 2022 oli 3. sijalla kuluttajapalvelualoilla Suomessa. 

Epassi – Boosting everyday well-being.   
www.epassi.fi  

Eudaimon. 
Eudaimon, perustettu vuonna 2002 Vercellissä, on henkilöstö- ja sosiaalietujen markkinajohtaja Italiassa. Yli 20 vuoden kokemuksella ja sitoutumisella työntekijöiden hyvinvoinnin parantamiseen, Eudaimonilla ainutlaatuinen asema sekä tarjonta markkinoille, yhdistäen perinteiset henkilöstöedut sekä sosiaaliedut yhdeksi käteväksi palveluksi.  
Eudaimon on sertifioitu B Corp -yritys, jolla on 50 työntekijää toimistoillaan Vercellissä ja Milanossa. Eudaimonilla on yli 750 asiakasta sekä 600 000 käyttäjää. 
 
Eudaimon – living and working well, together. 
www.eudaimon.it 

 

 

 

Lisää vinkkejä Epassilta: