Uudistettu brändimme innostaa asiakkaita sekä erottuu ja kuvaa tarkoituksemme entistäkin paremmin.

Kirjoittanut Niko Kangasmaa

Me Epassilla uskomme, että omasta hyvinvoinnistaan huolehtivat ihmiset ovat onnellisempia ja tuottavampia, päivittäin. Siksi tarjoamme etuja ja lukuisia mahdollisuuksia arjen piristämiseen. Epassi perustettiin Suomessa 2007, ja olemme kasvaneet johtavaksi työsuhde-etujen mobiilimaksupalveluksi Suomen lisäksi myös Ruotsissa. Ja matkamme on vasta alkanut.

Olemme selkeyttäneet ja kiteyttäneet asiakaslupaustamme sekä asiakaskokemusta, jotta asiakkaamme tietäisivät entistäkin paremmin mitä voivat meiltä odottaa. Innostamme ihmisiä voimaan hyvin saadaksemme heidät tutkimaan ja kokeilemaan uusia asioita.

idshape3

Tavoitteenamme on olla luotettava kumppani arjen eri käänteissä ja varmistaa asiakkaidemme hyvinvointi sanan kaikissa merkityksissä. Haluamme innostaa ja aktivoida asiakkaitamme uusien kokemusten pariin, niin töissä kuin vapaalla.

Avaamme kokonaisen hyvinvointia edistävien palveluiden maailman, johon jokaisen on helppo lähteä hymyillen mukaan. Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen sujuvien ja turvallisten maksuratkaisujen, asiakaspalvelun sekä monipuolisten ja inspiroivien työsuhde-etujen parissa.

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä uuden logomme ja graafisen ilmeemme, jotka olemme kehittäneet yhdessä kumppanimme Grow:n kanssa. Meille brändimme uudistuksessa ei ole kyse vain uudesta ulkoasusta, vaan myös siitä mitä asioita edustamme ja millaisena yrityksenä haluamme jatkaa matkaamme. Tavoitteemme on selvä; edistämme jokapäiväistä hyvinvointia. Teemme sen saavutettavalla ja innostavalla tavalla.

Uusi graafinen ilmeemme ja vahvat värivalinnat symboloivat keitä me olemme. Ne myös kertovat asiakaslupauksistamme ja arvoistamme entistäkin paremmin. Jokaisen Epassi-kokemuksen tavoitteena on luoda tunne välittämisestä, tulevaisuuteen suuntautumisesta, energisyydestä ja luotettavuudesta.

 

Vanhat ulos ja uutta tilalle!

Epassi Logo

Lataa uusi logomme ja vaihda se käyttöön vanhan tilalle.

Lataa uusi Epassi-logo

 

Lisätietoja:

Linnéa Pankko – CMO
+46 768508656
Linnea.pankko@epassi.com

Lisää vinkkejä Epassilta: