Käyttäjien vahva tunnistaminen

Tunnistaudu käyttääksesi OmaRahaa ja/tai Finnair Plus -pisteitä.

OmaRaha-palvelun ja/tai Finnair Plus -pisteiden käyttäminen Epassissa on mahdollista sen jälkeen, kun käyttäjä on tunnistautunut ja täyttänyt muutamia lisätietoja. Tunnistautumisen voi tehdä Epassi-sovelluksessa tai verkkopalvelussa, ja se tarvitsee tehdä vain kerran. 

Tunnistaudu ja täytä tietosi.

Tunnistautuminen tehdään Epassi-sovelluksessa tai verkkopalvelussamme. Epassi-sovellus ohjaa käyttäjän tunnistautumaan tarvittaessa. Verkkopalvelussamme tunnistautuminen onnistuu OmaRaha-ikonin "Lataa saldoa" -kohdan kautta.

Ensin käyttäjä tunnistautuu mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksillaan, jotta voimme varmistua tunnistautumisen olevan henkilökohtainen. Lopuksi pitää täyttää kaikki kysytyt tiedot, minkä jälkeen käyttäjä voi taas lisätä OmaRahaa sekä käyttää Finnair Plus -pisteitään.

Tehdään Epassista yhdessä turvallisempi ja luotettavampi.

Epassi on maksupalveluntarjoaja, jonka liiketoimintaa ohjaavat samat lait ja säännökset kuin esimerkiksi pankkeja ja muita maksulaitoksia. EU:n rahanpesudirektiivin mukaan Epassilla tulee olla riittävät tiedot asiakkaidensa toiminnan laadusta ja laajuudesta, taloudellisesta asemasta sekä perusteista palveluiden käyttämiselle.

Tunnistautumalla Epassiin autat tekemään Epassista entistäkin turvallisemman ja luotettavamman kaikille sen käyttäjille. Säilytämme asiakkaidemme tuntemistietoja EU:n tietosuojalainsäädännön (GDPR:n) ja kaikkien muiden henkilötietolakien mukaisesti. 

Lue lisää Epassin toimintaa sääntelevistä EU:n rahanpesu- ja maksupalveludirektiiveistä:

Rahanpesun estäminen
PSD2

Usein kysyttyä