Maksa Epassilla Woltissa.


Näin tilaat ruokaa kotiin tai noudettavaksi lounasedullasi.
 
Epassi Logo Primary White RGB-1  x   Wolt white

Mikä Wolt?

Woltin sovelluksella ja verkkosivuilla voit tilata ruokaa kotiinkuljetuksella lempiravintoloistasi ympäri Suomen.

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen - tilauksen tehtyäsi voit seurata reaaliajassa, milloin lähetti tuo ruoan ovellesi. Ja mikä parasta, voit epassittaa ruokatilauksia milloin vain joko Wolt-sovelluksella tai verkossa.

wolt-picture-xx-small-1

Näin maksat Epassilla Woltissa.

134

Lataa OmaRahaa.

Voit kattaa Epassin lounasedulla enintään 13,50 € tilauksen hinnasta – loput voit maksaa OmaRahalla. Varmistathan siis ennen tilaamista, että Epassi-tililläsi on OmaRahaa ladattuna.

135

Päivitä sovellukset.

Wolt-sovelluksessa maksutavan käyttöön ottaminen vaatii sekä Woltin että Epassin sovellusten päivittämistä, jonka jälkeen Epassi näkyy automaattisesti maksutapojen joukossa Wolt-tililläsi.

136

Tee tilaus.

Kun teet tilauksen, valitse Epassi maksutavaksi. Wolt-sovellus ohjaa sinut Epassin sovellukseen vahvistamaan maksun. Vahvistus tarvitaan vain ensimmäisellä kerralla, eli seuraavien maksujen yhteydessä vahvistusta ei enää tarvita. Tadaa!

2019_09_27_Wolt_Courier_3062


Herkullisia hetkiä!

toivoo Epassi & Wolt

 

Lisätietoa

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Wolt-maksu veloittaa lounasetua ja OmaRahaa?

Tilauksen kokonaissummasta käytetään lounasetua työnantajasi asettaman maksimimäärän verran (max. 13,50€). Tilauksen ylimenevä osa veloitetaan OmaRaha-saldosta. Jotta voit maksaa helposti useampiakin aterioita yhdellä Wolt-tilauksella, lataa Epassi-tilillesi OmaRahaa tästä.

Työnantaja, ota Epassi käyttöön

Lounasetu parantaa työntekijöidesi arkea.

Woltin myötä energia kulkee myös kotitoimistolle 👌

100%
kontaktivapaa

Ei maksuvälineiden jakelua = etuja voidaan hallinnoida täysin digitaalisesti, ilman kontaktia. Työntekijät saavat edun käyttöön heti. Maksutilanteessa ei tarvitse kosketella maksukorttia tai -päätettä.

0%
hävikkiä

Markkinoiden muut lounasedut toimivat prepaid-periaatteella, josta koituu hävikkiä. Todelliseen käyttöön perustuvassa Epassin mallissa et maksa itseäsi kipeäksi käyttämättömistä eduista.

 

 

OTA KÄYTTÖÖN

Modernisti mobiilissa

Moderni vaihtoehto  lounasseteleille, maksukorteille ja sopimuslounaiden laskutusrumballe. Työntekijät saavat edun puhelimeensa, sinä säästät aikaa hallinnoinnissa ja saat raportit helposti käyttöösi.