Epassin käyttäjä: muista käyttää etusi

Kirjoittanut Tommy Sarja

Epassin käyttäjä: onko sinulla kuluvalle vuodelle varattua etusaldoa käyttämättä? Jos näin on, ei hätää: listasimme ohjeet, miten voit tarkistaa etusaldosi ja miten voit käyttää etusi hyvinvointisi edistämiseen.

(Työnantajille tiedoksi: jos työntekijän etua jää sovitulla jaksolla käyttämättä, se huomioidaan laskutuksessanne. Hävikkiä ei tietenkään synny!)

Näin tarkistat henkilöstöetujesi saldon

Voit tarkistaa reaaliaikaisen saldosi Epassi-sovelluksestasi tai kirjautumalla omiin tietoihisi. Molemmista näet jäljellä olevat saldot eduittain.

Käyttöpaikat

Yli 37 000 käyttöpaikkaa Suomessa hyväksyy Epassin maksuvälineenä, joten on melkein vaikeampaa keksiä paikkoja, joissa Epassi ei kävisi (jos keksit, voit ehdottaa käyttöpaikkaa täällä.)

Näet käyttöpaikat Epassi-sovelluksestasi tai verkkosivuiltamme. Molemmista voit selata käyttöpaikkoja kategorioittain sen mukaan, mitkä edut sinulla on käytössäsi.

Kunkin käyttöpaikan tiedoissa on mainittu sen hyväksymät maksutavat, joita ovat mobiilisovellus, tekstiviesti, verkkomaksu tai maksu kassalla tunnistautumalla puhelinnumerolla. Katso maksuohjeet täältä.

Katso täältä 5 suosittua ideaa Liikunta- & kulttuuriedun käyttöön

Täydennä etuasi OmaRahalla

Muistathan, että jos haluat tehdä mobiilisovelluksellamme ostoksen, johon etusaldosi ei riitä, voit maksaa erotuksen OmaRahalla

Esimerkki: sinulla on käytössäsi Liikunta- & kulttuurietu, jonka saldoa on jäljellä 40 euroa. Haluat ostaa kuntosalikortin, joka maksaa 45 euroa. Voit maksaa yhdellä kertaa 40 euroa henkilöstöedulla ja 5 euroa OmaRahalla etkä tarvitse muita maksuvälineitä. 

Huom: muista tarkistaa, että käyttöpaikka hyväksyy mobiilimaksun tai maksun Epassin verkkopalvelussa (verkkomaksu-ominaisuus OmaRahaan on tulossa!).

Katso ohjeet OmaRahan lataamiseen ja käyttöön

Kysythän tarvittaessa neuvoa!

Jos sinulla on kysyttävää Epassin käytöstä, olethan yhteydessä asiakastukeemme. Nauti henkilöstöeduistasi!

Aiheet:Henkilöstöedut

Lisää vinkkejä Epassilta: