Suomalainen innovaatio, joka parantaa henkilöstön hyvinvointia

Henkilöstöetujen laadukkaan hallinnoinnin, joustavien palveluiden sekä mobiilimaksamisen markkinajohtaja. Ympäristöystävällisin ratkaisu ilman fyysistä maksuvälinettä, johon ei sitoudu pitkäaikaista pääomaa.

Yli 20 000 käyttöpaikkaa, yli 8000 työnantajaa ja niiden 800 000 työntekijää

Miksi ePassi on niin suosittu? Koska työnantajan investointi käytetään siihen mihin se on tarkoitettu, ilman hävikkiä ja kallista hallinnointia. Työntekijä saa edun käyttöön heti ilman odottelua ja on aina mukana.

Laajin ja joustavin etuvalikoima, jokaisen työntekijän tarpeisiin

ePassi on nykyaikaisin maksuväline ja kiistaton edelläkävijä. ePassin joustava tuotevalikoima on kehitetty yhdessä työantajien ja työntekijöiden kanssa huomioiden kaikkien tarpeet.

Työnantajille suuria säästöjä

Ei sidottua prepaid-pääomaa, saldojen kustannus todellisen käytön mukaan. Ei hallinnointia, tilauksia tai logistiikkaa. Reaaliaikaiset toiminnot ja täydellinen raportointi.

Yli 21 000 käyttöpaikkaa Suomessa

Laajin valikoima henkilöstöetuihin

Yli 800 000 aktiivista käyttäjää

Helppo käyttää ja aina mukana

 • ePassi Lounas

  Edullisin ja helpoin lounasedun maksuväline

  Suomen käytetyin lounasedun maksuväline automatisoi kaikkien osapuolten maksuliikenteen ja toimii ilman maksuvälineen jakelua, prepaid-latauksia tai lounasseteleitä.

  Lue lisää edusta
 • ePassi Flex

  Yksi hyvinvointibudjetti, kaikki edut

  Kaikkien työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää ja meillä jokaisella on erilaiset tarpeemme sen edistämiseksi. Siksi meillä on työntekijälle aitoa joustoa tuova Flex.

  Lue lisää edusta
 • ePassi Sportti & Kulttuuri

  Kulttuuri- ja liikuntaedun mobiili maksuväline

  Unohda vanhanaikaiset maksusetelit ja edistä henkilöstösi hyvinvointia sekä terveydentilaa Suomen käytetyimmällä ja moderneimmalla työsuhde-edulla. 

  Lue lisää edusta
 • ePassi Työmatka

  Vaivatonta ja tehokasta työmatkailua

  ePassi Työmatka -työsuhdematkaetu on tehokkain ja edullisin henkilöstöetu joukkoliikennettä käyttävälle työntekijälle ja kaikille työnantajille.

  Lue lisää edusta
 • ePassi Hyvinvointi

  Ainutlaatuinen hyvinvointipalveluiden maksuväline

  Varmista henkilöstön työhyvinvointi tuomalla ePassin uudenajan hyvinvointi- ja terveyspalvelut suoraan mobiiliin markkinoiden ainoalla maksuvälineratkaisulla.

  Lue lisää edusta

Ajankohtaista

Lataa Henkilöstöetujen maksuvälineen opas

Maksuton oppaamme kertoo, mitä päättäjän tulee tietää valitessaan henkilöstöetujen maksuvälinettä koko organisaation erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää

ePassin käyttäjä: muista käyttää etusi

Listasimme ohjeet, miten voit tarkistaa etusaldosi ja miten voit käyttää etusi hyvinvointisi edistämiseen.

Lue lisää

WeChat Pay ePassin maksutapavalikoimaan

Kiinalaisten turistien suosimat ePassi -mobiilimaksutapavalikoimat saavat Alipayn ohelle seuraa, kun Kiinan jättiläinen WeChat Pay liittyy valikoimaan.

Lue lisää

Kiinalaismatkailijoiden suosituimmat mobiilimaksutavat ePassissa

Kiinalaiset matkailijat kuluttavat Suomessa enemmän rahaa matkaa kohden kuin mikään muu matkailijaryhmä. Ota osasi matkailutuloista liittymällä mukaan ePassin kauppiasverkostoon. 

Lue lisää Alipay ja WeChat Pay -mobiilimaksuista