Etusi vanhenevat pian.

Aikaa jäljellä:

Päivää.
 
Tuntia.
 
Minuuttia.
 
Sekuntia.
 

 

KATSO MITÄ KAIKKEA VOIT EPASSITTAA

 

https://www.epassi.com/hubfs/gradient/gradient-loop_1.mp4

Henkilöstöedut
jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Monipuolisimmat ja joustavimmat työsuhde-edut sekä laajin käyttöverkosto.

Lataa Epassi-sovellus:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store English-Default-Badge-Black[77]

Epassi – Boosting everyday well-being.

Epassi kokoaa henkilöstöedut palveluksi, jossa kaikki voittavat.

Tutustu myös Epassi ErgoSafe -etuun.

Lounasetu copy-1-1

Epassi Lounas tuo energiaa jokaiseen päivään

Epassi Lounas on erinomainen arjen etu, sillä hyvä lounas kollegoiden kesken virkistää ja tuo työpäivään tarpeellisen hengähdystauon. Lounasedulla voi maksaa myös illalla ja viikonloppuna.

Lounasetu tekee hyvää myös lompakollesi, sillä sen käyttö säästää rahaa. Työnantaja voi tarjota edun joko luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys), jolloin palkasta vähennetään edun verotusarvo 75 %, eli käytännössä joka viides ateria on ilmainen.

Tutustu lounasetuun

 

WEBSITE rounded square for flex product tab 380x380

Epassi Flex on työntekijän
henkilökohtainen hyvinvointibudjetti.

Siinä missä yksi kaipaa hierontaa, toinen palautuu mieluummin teatterissa ja kolmas kuntosalitreenin parissa. Epassi Flex tarjoaa henkilöstöetujen käyttöön juuri tällaista valinnanvapautta ilman, että työnantajalle syntyisi turhia kuluja.

Työnantaja valitsee Flexiin vähintään 2-4 etua (liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut) ja asettaa edun arvon. Työntekijät puolestaan päättävät itse, mikä on juuri heille paras tapa käyttää Flex-etuaan. Epassi huolehtii taustalla etukohtaisten verotusarvojen noudattamisesta. 

Suomen arvostetuimmat työnantajat ovat ottaneet Flexin käyttöön, koska se on joustavin hyvinvointibudjetti.

 TUTUSTU EPASSI FLEXIIN

 
 
 
 
 
 
sport-1-1

Epassi Liikunta kannustaa liikkeelle

Liikuntaedulla voi esimerkiksi maksaa salijäsenyyden, käydä uimahallissa tai osallistua tenniskurssille. Etua voi käyttää myös urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien osallistumismaksuihin.

Liikuntaedun verovapaa arvo yhteenlaskettuna kulttuuriedun kanssa voi olla enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

culture-1

Epassi Kulttuuri tarjoaa hyviä arjen elämyksiä

Kulttuuriedulla voi maksaa vaikkapa museokortin, festarilipun tai kansalaisopiston keramiikkakurssin. Se käy yhtä lailla leffaan kuin pakohuonepeleihin – käyttökohteita riittää.

Kulttuuriedun yhteenlaskettu verovapaa arvo yhdessä liikuntaedun kanssa on enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

Kuva2-1-1

Epassi Hyvinvointi muistuttaa pitämään huolta itsestä

Hyvinvointietua voi käyttää erilaisiin hyvinvointi- ja terveyspalveluihin, kuten hierontaan, hammaslääkäriin, terveysmittaukseen tai erikoislääkärillä käyntiin.

Työterveyshuollon lähetteellä etu käy myös esimerkiksi fysioterapian ja osteopatian maksamiseen. Sen sijaan edulla ei voi maksaa kauneudenhoitoon liittyviä palveluita.

Hyvinvointietua voi tarjota verovapaasti enintään 500 euroa vuodessa.

Tutustu hyvinvointietuun

 

 
 
 

ratikka-2

Epassi Työmatka kuljettaa kotoa töihin ja takaisin

Työmatkaedulla voi kuitata näppärästi kodin ja työpaikan väliset matkat. Epassi käy matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineeksi muun muassa R-kioskeilla, Stockmannilla ja HSL:n mobiilisovelluksessa sekä palvelupisteissä.

 VR Matkalla -sovelluksessa voit maksaa kerta-, sarja- ja kausiliput Epassin Työmatkaedulla.

Työnantaja voi tarjota työmatkaedun joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä etuna. Edun voi tarjota 3400 euroon asti verovapaana. 

Kaupunkikohtaiset ohjeet työmatkaedun käyttöön →

Tutustu työmatkaetuun

EpassiBIKE employer guide circle hero for email with BIKE logo

Työsuhdepyörä on veroton luontoisetu 1 200 euroon asti vuodessa. EpassiBIKE-palvelulla työnantaja hankkii polkupyörän työntekijän käyttöön leasingsopimuksella. Edun piiriin kuuluvat kaikenlaiset pyörät perinteisistä malleista sähköpyöriin (teho max 250W, 25 km/h).

Työsuhdepyörä voi olla tarkoitettu kodin ja työpaikan välillä, maanteillä, maastopoluilla tai vaikka alamäkiradoilla ajamiseen. Työntekijälle työsuhdepyörän verovapaa leasinghinta on 100 euroa kuukaudessa (1 200 €/vuosi). Leasingsopimuksen pituus riippuu työsuhdepyörän hankintahinnasta.  Leasingkauden päätteeksi työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen 5 %:lla sen hankintahinnasta tai palauttaa sen Epassin osoittamaan paikkaan.

TUTUSTU PYÖRÄETUUN

Epassissa tapahtuu.

Key visual woman gym 1920x1080

Hyödynnä Joulumarkkinoiden huikeat tarjoukset 1.–31.12.2023.

Epassin Joulumarkkinat ovat käynnissä Epassi Marketplacessa, joka on pullollaan huikeita tarjouksia ja kivaa tekemistä! Tutustu Joulumarkkinoiden tarjontaan ja hyödynnä Epassi Marketplace-tarjoukset epassittamalla 31.12.2023 mennessä.

Osallistu samalla Joulukisaan, jonka pääpalkintona arvomme kahdelle onnekkaalle 250 € hyvinvointirahaa Epassiin!

Lue lisää Joulumarkkinoista >

Epassi_markkinointikuvat_loppuvuosi_2023_1920x1080

Lataa Epassin markkinointikuvat loppuvuoteen 2023.

Palveluntarjoaja – hyödynnä Epassin materiaalipankin kuvia ja muistuta asiakkaitasi käyttämään Epassi-etunsa ennen kuin ne erääntyvät vuoden lopussa.

Työnantaja – sinäkin voit hyödyntää näitä materiaaleja muistuttaaksesi työntekijöillesi, että loput Epassi-edut kannattaa käyttää omaan hyvinvointiin nyt kun vielä ehtii.


Lue artikkeli →

blog-6

Älä anna etujesi vanheta – katso vinkit kaikissa hintaluokissa.

Vuodenvaihde – ja Epassi-etujen erääntyminen – lähestyy hetki hetkeltä. Mutta mitä sitä hankkisi viiden kympin, satasen tai kahden Epassi-etusaldolla? Riippumatta siitä, paljonko saldoa sinulla on vielä jäljellä, sinun ei missään nimessä kannata heittää etujasi hukkaan. Jokaiselle löytyy hauskaa tekemistä – kaikissa hintaluokissa.

Lue käyttövinkit eri hintaluokissa →

blog-3

Epassin Lounaskisa 2023: Hyödynnä lounasetuasi ja voita mahtavia palkintoja!

Piristä arkeasi hieman paremmilla lounailla, ja osallistu samalla Epassin herkullisimpaan arvontaan! Lounaskisa on käynnissä viikoittain vuoden loppuun asti, ja osallistuminen on helppoa.

Lue kilpailun säännöt ja osallistu kisaan →

artcover
Ehkä teidänkin henkilöstöetujenne olisi aika kehittyä?

Henkilöstöedut ovat avainasemassa hyvinvoinnin tukemisessa. Epassilla työnantaja päättää jaettavan hyvinvointibudjetin ja työntekijät valitsevat mihin sen käyttävät. Ehkä siksi Epassia käyttää jo miljoona suomalaista.

Katso mihin kaikkeen etuja voi käyttää. →

KASSA FIX
Verkkokaupat, joista löytyy helppo Epassi -maksunappi

Epassi-sovelluksen lisäksi voit käyttää etujasi jo yli 400 palveluntarjoajan verkkokaupassa. Valitse mieleisesi verkkokauppa tämän blogin listalta, lisää haluamasi palvelut ostoskoriin ja kuittaa maksu valitsemalla maksutavaksi Epassi.

Lue verkkokauppalista  →

WEBSITE GEBS 2023 launch hero
Suuri Henkilöstöetututkimus 2023

Laaja Suomea ja Ruotsia yhdistävä kyselytutkimus kartoitti sekä työntekijöiden että työnantajien näkemyksiä henkilöstö- ja työsuhde-eduista, niiden arvosta ja aidoista valintatilanteista. Epassin mahdollistaman hankkeen toteutti keväällä 2023 Aalto-yliopiston tutkijatiimi, jota johtivat professori Pekka Mattila ja tutkijatohtori Juho-Petteri Huhtala.

Lue lisää ja lataa tutkimusraportti →

visuals02FI
EpassiBIKE - Markkinoiden helpoin palvelu työsuhdepyöräilyyn.

Ota EpassiBIKE-pyöräetu käyttöön yrityksellesi. Huolehdimme kaikista sopimusasiosta puolestasi.

Tutustu EpassiBIKE-pyöräetuun →

Miksi Epassi?

maksu puhelinnumerolla new-1

Uutta virtaa arkeesi.

Epassi tuo arkeesi hyvää energiaa. Kun edut ovat aina kätesi ulottuvilla, muistat järjestää päiviisi taukoja ja tehdä välillä muutakin kuin töitä.

Aerial-1

Laaja verkosto.

Voit maksaa Epassilla yli 39 000 paikassa ympäri Suomen. Koska edut kulkevat näppärästi taskussasi, voit käyttää niitä juuri siellä missä haluat. Katso verkkopalvelun karttahausta tai sovelluksen kartasta mitä käyttöpaikkoja löytyy omien reittiesi varrelta.

helppoa ja mutkatonta rounded

Helppoa ja mutkatonta.

Oli maksettava summa mikä tahansa, Epassilla maksaminen käy kätevästi yhdellä kertaa. Ei enää monia eri kortteja, puuttuvia kolikoita tai pesukoneessa pyörineitä lounasseteleitä. Lue lisää Epassilla maksamisesta