iPhone 12 Pro Mockup

Lataa uusi Epassi-sovellus

Nappaa puhelimeesi täysin uudistettu Epassi. Se ei vie kuin hetken!

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

Epassissa tapahtuu

45-facebook-IG-b2b-2

Epassi Back to Lunch: On tullut aika palata lounaalle

Lähde mukaan Back to Lunch -kampanjaamme ja maksa lounaita Epassilla. Voit itse hyvin, teet hyvää ravintoloille ja voit voittaa palkintoja koko syksyn ajan.

Ravintola: kannustetaan yhdessä asiakkaat takaisin lounaalle. Kampanjasivultamme löydät valmiit materiaalit esim. Facebook- ja Instagram-postauksiin.

Lue lisää ja osallistu kisaan →

completely_renewed_epassi_app

Uusi Epassi-sovellus julkaistu: Nyt golfaamaan, hierontaan, leffaan tai illalliselle Finnair Plus -pisteillä

Täysin uudistettu Epassi-sovellus on nyt ladattavissa maksutta sovelluskaupoista. Yli 25 000 liikunnan, kulttuurin, hyvinvoinnin ja ravintoloiden käyttöpaikkaa Finnair Plus -pisteille! Kokeile itse päivittämällä tai lataamalla Epassi-sovellus puhelimeesi.

Näin lataat sovelluksen ja käytät Finnairin pisteitä

Epassi kokoaa henkilöstöedut palveluksi, jossa kaikki voittavat

Epassi Flex paketoi 2–4 etua yhden saldon alle. Lue lisää.

Asset 1-80

Epassi Lounas tuo energiaa jokaiseen päivään

Epassi Lounas on erinomainen arjen etu, sillä hyvä lounas kollegoiden kesken virkistää ja tuo työpäivään tarpeellisen hengähdystauon. Lounasedulla voi maksaa myös illalla ja viikonloppuna.

Lounasetu tekee hyvää myös lompakollesi, sillä sen käyttö säästää rahaa. Työnantaja voi tarjota edun joko luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys), jolloin palkasta vähennetään edun verotusarvo 75 %, eli käytännössä joka viides ateria on ilmainen.

Tutustu lounasetuun

 

Asset 1

Epassi Liikunta kannustaa liikkeelle

Liikuntaedulla voi esimerkiksi maksaa salijäsenyyden, käydä uimahallissa tai osallistua tenniskurssille. Etua voi käyttää myös urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien osallistumismaksuihin.

Liikuntaedun verovapaa arvo yhteenlaskettuna kulttuuriedun kanssa voi olla enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

Asset 3

Epassi Kulttuuri tarjoaa hyviä arjen elämyksiä

Kulttuuriedulla voi maksaa vaikkapa museokortin, festarilipun tai kansalaisopiston keramiikkakurssin. Se käy yhtä lailla leffaan kuin pakohuonepeleihin – käyttökohteita riittää.

Kulttuuriedun yhteenlaskettu verovapaa arvo yhdessä liikuntaedun kanssa on enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

Asset 4

Epassi Hyvinvointi muistuttaa pitämään huolta itsestä

Hyvinvointietua voi käyttää erilaisiin hyvinvointi- ja terveyspalveluihin, kuten hierontaan, hammaslääkäriin, terveysmittaukseen tai erikoislääkärillä käyntiin.

Työterveyshuollon lähetteellä etu käy myös esimerkiksi fysioterapian ja osteopatian maksamiseen. Sen sijaan edulla ei voi maksaa kauneudenhoitoon liittyviä palveluita.

Hyvinvointietua voi tarjota verovapaasti enintään 500 euroa vuodessa.

Tutustu hyvinvointietuun

Asset 5

Epassi Työmatka kuljettaa kotoa töihin ja takaisin

Työmatkaedulla voi kuitata näppärästi kodin ja työpaikan väliset matkat. Epassi käy matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineeksi muun muassa R-kioskeilla, Stockmannilla ja HSL:n palvelupisteissä.

Työnantaja voi tarjota työmatkaedun joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä etuna. Edun voi tarjota 3400 euroon asti verovapaana. 

Kaupunkikohtaiset ohjeet työmatkaedun käyttöön → 

Tutustu työmatkaetuun

Asset 1w

Epassi ErgoSafe - Ergonomia, työturvallisuus ja -terveys

Työnantajat voivat osallistua henkilöstön työvälineiden ja varusteiden hankintaan kustantamalla ne osittain tai kokonaan, riippuen niiden tarkoituksesta sekä työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyvistä vaatimuksista.
 
TUTUSTU ERGOSAFE -TUOTTEISIIN

Miksi Epassi?

maksu puhelinnumerolla new-1

Uutta virtaa arkeesi

Epassi tuo arkeesi hyvää energiaa. Kun edut ovat aina kätesi ulottuvilla, muistat järjestää päiviisi taukoja ja tehdä välillä muutakin kuin töitä.

Aerial-1

Laaja verkosto

Voit maksaa Epassilla yli 25 000 paikassa ympäri Suomen. Koska edut kulkevat näppärästi taskussasi, voit käyttää niitä juuri siellä missä haluat. Katso karttahausta, mitä käyttöpaikkoja löytyy omien reittiesi varrelta.

helppoa ja mutkatonta rounded

Helppoa ja mutkatonta

Oli maksettava summa mikä tahansa, Epassilla maksaminen käy kätevästi yhdellä kertaa. Ei enää monia eri kortteja, puuttuvia kolikoita tai pesukoneessa pyörineitä lounasseteleitä. Lue lisää Epassilla maksamisesta