Epassi Hyvinvointi - hieronnalla rentoutta ja hyvää mieltä arkeen

Kirjoittanut Epassi

Tiesitkö, että Epassin verovapaata hyvinvointietua voit käyttää hierontapalveluihin? 

Hyvinvointietu ja hieronta

Epassi Hyvinvointi on mutkaton keino tarjota työntekijälle työhyvinvointia edistäviä etuja, kuten esimerkiksi hierontaa. Hyvinvointietujen myöntämisessä noudatetaan verottajan ohjeita: edun tulee olla kohtuullinen ja se tulee tarjota koko henkilöstölle. 

Epassin hyvinvointietu - helppoa kaikille osapuolille! 

Verkostossamme on yli 1 000 hierontaan erikoistunutta palveluntuottajaa. Tutustu alan ammattilaisiin käyttöpaikkahaussamme >>

Työnantaja pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan edun käyttötilastoja verkkopalvelussa. Epassin käyttäjän henkilökohtaiset tiedot pysyvät varmassa turvassa. Epassi Hyvinvointietu toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin tuotteemme: kustannukset perustuvat aina edun toteutuneeseen käyttöön, joten hävikkiä ja turhia kustannuksia ei pääse syntymään. 

Hierontaedulla maksaminen

Voit maksaa hierontapalvelun tuttuun tapaan laajassa käyttöpaikkaverkostossamme kätevästi Epassin mobiilisovelluksella, kertomalla paikan päällä puhelinnumerosi tai verkkomaksulla. Kysy aina ajanvarauksen yhteydessä Epassin maksutapa. HUOMIO! Hierontaa EI voi maksaa liikuntaedulla. 

Puuttuuko suosikkihierojasi verkostostamme? Vinkkaa hänestä meille, niin otamme yhteyttä! Pääset ehdottamaan Epassille uutta käyttöpaikkaa täällä >>

Hierontapalvelun tuottaja ja Epassi Hyvinvointi

Epassi yhdistää työnantajat ja hyvinvointipalveluiden tuottajat ilman raskasta hallinnointia. Voit siis unohtaa setelitilitykset, kiinteät kuukausimaksut ja kalliit maksupäätteet. Epassilla hierontapalvelun ostaminen ja myyminen on vaivatonta. Voit siis kasvattaa asiakaskuntaasi ilman laitehankintoja, ohjelmistoja ja kiinteitä maksuja. Me Epassilla hoidamme puolestasi yrityksesi rekisteröinnin. Sinulle ei jää muuta kuin maksukuitin vilkaisu asiakkaan puhelimesta. Tilitykset teemme automaattisesti ja saat reaaliaikaiset raportit kirjanpitoosi. 


Lisää Epassin eduista palveluntarjoajille voit lukea täältä >>

 

Jaa uutinen:

Aikaisemmat ePassi-uutiset: