ePassi Työmatka

ePassi Työmatka -työsuhdematkaetu on tehokkain ja edullisin henkilöstöetu joukkoliikennettä käyttävälle työntekijälle ja kaikille työnantajille.

Unohda työmatkasetelit sekä työsuhdematkaliput ja siirry moderniksi työnantajaksi liittymällä ePassin mobiilietujen käyttäjäksi.

Työmatkaedulla tarkoitetaan työntekijän luontoisetua, joka on pääosin tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin. ePassi Työmatka automatisoi koko työsuhdematkaedun hallintaan liittyvän prosessin ilman vanhanaikaisia työmatkaseteleitä tai työmatkalippuja, jotka aiheuttavat työnantajalle turhia kustannuksia ja vaikeuttaa hallinnointia. ePassin työmatkaedut voidaan räätälöidä työntekijälle henkilötasolla joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä.

ePassi Työmatka automatisoi koko työsuhdematkalipun hallintaan liittyvän prosessin. Käyttöön ei liity piilokuluja tai hävikkiä, sillä työnantajan edun käyttöön liittyvät kustannukset perustuvat henkilökohtaisten matkakorttien todellisiin latauksiin. Sekä työnantaja että työntekijä saavat merkittäviä säästöjä etujen verottomuuden ansiosta. Etu voidaan räätälöidä työntekijälle henkilötasolla joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä.

Puhelinnumeroon perustuvalla maksuvälineellä voi maksaa paikallisliikenteen, VR:n ja Matkahuollon henkilökohtaiset matkakortit tai kausiliput mm. kaikissa Suomen R-kioskeissa, Stockmanneilla ja HSL:n omissa palvelupisteissä (Itis, Pasila ja Rautatientori).

Käyttöönottoon ei liity logistiikkaa, odotusaikaa tai kustannuksia. Käyttöä voi seurata ePassin verkkopalvelusta, jossa tilastot ja raportit päivittyvät reaaliaikaisesti. Lisäksi järjestelmästä saa kätevästi työntekijäkohtaisen vuosittaisen käyttöraportin Tulorekisteri-ilmoitusta varten.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa.

Niilo Koivisto 050 462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Miikka Melantie 044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Ota palvelu käyttöön

Työmatkaetu 2019 pähkinänkuoressa

  • Työmatkaetu on 300 euroon asti verotonta, sen ylittävä osa 750 euroon asti on verotettavaa tuloa.
  • 750 euroa ylittävä osa on 3400 euroon asti jälleen verotonta.
  • Edun voi tarjota työntekijälle henkilötasolla joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä.
  • ePassin palvelusta saa työntekijäkohtaisen vuosittaisen käyttöraportin Tulorekisteri-ilmoitusta varten.
Työmatkaedun hyödyt, verotus ja kustannukset  Moderni työnantaja palkitsee työntekijöitään mielellään ekologisuuteen  kannustavalla luontoisedulla. Työnantaja voi tukea henkilökunnan työmatkoja  työmatkaedulla. Lue artikkeli
Näyttökuva 2019-1-10 kello 16.36.44

ePassilla voit pian maksaa työmatkasi näppärästi myös Whim-sovelluksessa

ePassi ja suomalainen mobiilin liikkumisen edelläkävijä Whim valmistelevat yhteistyötä, jonka myötä avautuu moderni tapa maksaa joukkoliikenteen työmatkaliput mobiilisti vaikka kotisohvalta. Lue lisää ePassi + Whim.

Työnantaja – kysy lisää ePassi-työmatkaedusta