Vietä ikimuistoinen kesä Epassilla.

Kirjoittanut Maxine Gerbaulet

Maalla tai kaupungissa, lomalla tai töissä – ota ilo irti parhaimmasta vuodenajasta näillä vinkeillä!

Untitled design-4

 

Idylliset lounashetket.

Matkaeväät tien päälle vai herkullinen ateria saariston helmessä?

Lounasetu kulkee mukana niin lomalla kuin arjessakin. Anna lounasedun tarjota tämän kesän herkut, ja tutustu lounasedun käyttöohjeisiin ruokakaupassa tai etsi ravintola lounasverkostostamme yli 10 500 vaihtoehdon joukosta.

Nauti festarikesästä täysin rinnoin.

Kesä on livemusiikin parasta aikaa. Onneksi siitä pääsee nauttimaan myös Kulttuuriedulla! Kumppanimme Loud'N Live tarjoaa -25 % alennusta valituista festarilipuista.

👉 Nappaa tästä vielä mukaan festarikävijän pakkauslista.

Pysy aktiivisena omalla tavallasi.

Mitä jos voisi treenata, pitää hauskaa ja viettää aikaa ystävien kanssa yhtä aikaa? Kesäauringon helliessä mahdollisuuksia tähän on monia. Oletko jo testannut kaikkia eri aktiviteetteja?

  • Lähde pyörälenkille, se on paras tapa tutustua lähialueeseen!
  • Haasta läheisesi leikkimieliseen matsiin tenniksen, sulkapallon tai padelin merkeissä. Lue sitä ennen mailapelioppaamme saadaksesi kaikki vinkit peliin!
  • Oletko vielä kokeillut golfia? Laji on nostanut suosiotaan viime vuosina, mutta mikä siinä niin viehättää? Selvitimme syyt ja kirjoitimme aloittelijan oppaan golfiin – ota haltuun!
  • Joka kesän suosikkilaji on uinti. Jos polskimisen lisäksi etsit lisää toimintaa esimerkiksi melonnan tai purjehduksen merkeissä, niin kannattaa kääntää katse näihin vinkkeihin

Pakoon sadepäivää.

Jokainen päivä ei ole aina yhtä aurinkoinen, mutta ei anneta sen haitata menoa! 

Aiheet:Käyttövinkit

Lisää vinkkejä Epassilta: