Liikuntasetelit tai kulttuurisetelit vuonna 2019? Nyt on korkea aika vaihtaa Suomen suosituimpaan mobiilimaksutapaan.

Kulttuuri- ja liikuntaetu on Suomessa suosittu ja yhä yleistyvämpi verovapaa työsuhde-etu, jonka työnantaja voi vähentää täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan. ePassi Sportti & Kulttuuri - mobiilietu on käytännöllisin ja edullisin vaihtoehto vanhanaikaisille liikuntaseteleille, kulttuuriseteleille sekä maksukorteille, jotka aiheuttavat työnantajalle turhia lisäkustannuksia. ePassin tarjoamat liikutaedut sekä kulttuuriedut ovat modernein keino panostaa henkilöstön hyvinvointiin, edistää työntekijöiden terveydentilaa, sitouttaa työntekijöitä sekä kehittää työnantajamielikuvaa. Lue lisää kulttuuri- ja liikuntaedun hyödyistä ja kustannuksista täältä.

ePassi Sportti ja Kulttuuri työnantajille

Suomen ensimmäinen kulttuuri- ja liikuntaedun mobiili maksuväline on nyt Pohjoismaiden markkinajohtaja. Suomessa 10 000 liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikkaa, 800 000 työntekijää edun piirissä valtion, kuntien, kaupunkien, pörssiyhtiöiden ja pienempien yritysten työllistäminä.

ePassi tarjoaa maksuvälineen ilman prepaid-ominaisuuksia, suuria ennakkomaksuja ja hävikkiä sekä jakelulogistiikkaa. Automatisoitu maksuliikenne ja reaaliaikainen raportointi ovat nyt kaikkien työnantajien ulottuvilla ilman raskasta hallinnointia. Työntekijän saaman edun käyttökustannus perustuu todelliseen käyttöön eikä pienen palvelumaksun lisäksi synny muita kuluja.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa.

Yritysmyynti

Etelä-, Lounais- ja Itä-Suomi:

Niilo Koivisto 050 462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Mari Peitsara 050 305 3999
Anssi Raitio 050 464 1171

Länsi-, Sisä- ja Pohjois-Suomi: 

Miikka Melantie 044 064 6363
Mirko Melantie 044 064 6361
Antti-Pekka Seikkula
044 064 6368

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Ota palvelu käyttöön

ePassi Sportti ja Kulttuuri palveluntuottajille

Suurin osa Suomen liikunta- ja kulttuuripalveluiden tuottajista ovat ePassin kumppaneita. ePassin palveluntuottajille räätälöidyt joustavat maksutavat mahdollistavat kenen tahansa liikunta- tai kulttuuriasiakkaiden maksut kaikille palveluntuottajille.

Tehokkuus, helppous, edullisuus ja huolettomuus ovat ePassin avainsanoja palveluntuottajille. ePassin käyttöönotto maksutavaksi on vain yhteydenoton päässä ja ePassin käyttäjät pääsevät myös teidänkin asiakkaiksenne.

Laajenna asiakaskuntaasi ePassilla ilman investointeja laitehankintoihin, ohjelmistoihin tai kiinteitä maksuja. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: me hoidamme puolestasi rekisteröinnin järjestelmäämme ja sinun tarvitsee vain varmistaa, kuinka maksu päätetään kassaan.

Täysin automatisoitu, nykyaikaisin maksujen välitys sopii myös teidän palveluidenne maksuihin.

Tule mukaan ja ota yhteyttä:
Riikka Sivula 040 548 0459

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Miksi ePassi Sportti on paras tapa tukea työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia?

Mobiilimaksutapa mahdollistaa tuhansien liikunta- ja kulttuuri-palveluiden maksut ympäri Suomen.
Työntekijät voivat hyödyntää ePassia mm. kansalais-opistojen kurssien sekä urheilu-seurojen ja -tapahtumien maksuihin.
Työnantaja voi myöntää työntekijöille verotonta liikunta- ja kulttuurietua yhteensä 400 euroa vuodessa ilman hallinnointia
Nopea ja vaivaton tapa maksaa kulttuuriliput lippuvälittäjien myyntipisteissä ja R-kioskeissa

Liikuntaedun ja kulttuuriedun hyödyt, verotus ja kustannukset

Työn vastapainoksi kaivataan mielekästä vapaa-ajan tekemistä. Toisille se on liikuntaa, toisille kulttuuria, monille kumpaakin. ePassin liikunta- ja kulttuurietu käy maksuvälineenä lukuisissa kulttuurilippuvälittäjien myyntipisteissä ja kaikissa R-kioskeissa, kansalaisopistojen kursseilla sekä urheiluseurojen ja -tapahtumien maksuissa sekä tuhansissa liikuntapalveluiden käyttöpaikoissa ympäri Suomen. Voit katsoa kaikki ePassin liikunta -ja kulttuuripalvelujen käyttöpaikat täältä. Mikäli listauksessa ei ole vielä toivomaasi käyttöpaikkaa, voit ehdottaa uutta kohdetta suoraan täältä.

Työnantaja voi tukea työntekijöidensä liikunta- ja kulttuuriharrastamista verovapaana työsuhde-etuna ja vähentää kustannukset täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan. Jos tarjottua etua voidaan pitää tavanomaisena ja kohtuullisena, se on työntekijälle verovapaa.

Liikunta- ja kulttuuriharrastusta työnantaja voi tukea verovapaasti 400 eurolla vuodessa / työntekijä. Etu on henkilökohtainen. Liikuntaetua kuten kulttuurietuakin voidaan ajatella edullisempana vaihtoehtona palkankorotukselle.

ePassin käytöstä ainoa kulu on muutaman prosentin palvelumaksu liikunta- ja kulttuuriedun suuruudesta. Et siis maksa muita käsittelykuluja, lähetyskuluja tms. Koska ePassi ei ole prepaid-maksuväline tai etuseteli, maksat vain niistä liikunta- ja kulttuurieduista, mitkä työntekijäsi käyttävät. Automatisoitu hallinnointi säästää myös henkilöstöhallinnon aikaa. Lue lisää liikunta- ja kulttuuriedun verotuksestä täältä.

Ota yhteyttä