Pikalinkit

Käyttöpaikat
Uusi salasana
Ota yhteyttä
Ehdota käyttöpaikkaa
Materiaalipankki

Epassi Liikunta & Kulttuuri

Epassi Liikunta & Kulttuuri on henkilöstön hyvinvoinnin edistäjä, jonka hallinnointi ei tuota hikikarpaloita!

Ota käyttöön

Epassi Liikunta & Kulttuuri korvaa liikuntasetelit ja kulttuurisetelit

Kulttuuri- ja liikuntaetu on Suomessa suosituin verovapaa työsuhde-etu, jonka työnantaja voi vähentää täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan.

ePassi Sportti & Kulttuuri - mobiilietu on nykyaikainen vaihtoehto liikuntaseteleille, kulttuuriseteleille sekä maksukorteille, jotka aiheuttavat työnantajalle turhia lisäkustannuksia. Epassiin ei liity hävikkiä tai jakelulogistiikkaa. Kustannukset perustuvat todelliseen käyttöön eikä palvelumaksun lisäksi ole muita kuluja. Käytettyjä euroja on voi seurata raporteista reaaliajassa.

Liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikkoja on Suomessa yli 12 000 ja käyttäjinä yli 800 000 valtion, kuntien, kaupunkien, pörssiyhtiöiden ja pienempien yritysten työntekijää.

mobile

Helppo mobiilisovellus

Jätä vanhanaikaiset liikunta- ja kulttuurisetelit historiaan - etu jaetaan suoraan työntekijöidesi puhelimiin saman tien käytettäväksi.

Ellipse 45

400 euroa verovapaasti

Työnantaja voi myöntää työntekijöille verotonta liikunta- ja kulttuurietua yhteensä 400 euroa vuodessa.

Ellipse 46-4

Ei hävikkiä

Koska Epassi ei ole prepaid-maksuväline tai etuseteli, maksat vain niistä liikunta- ja kulttuurieduista, mitkä työntekijäsi käyttävät.

network

Suomen laajin käyttöpaikkaverkosto

Yli 12 000 liikunta- ja kulttuuriedun käyttökohdetta, joissa voi maksaa helposti Epassin sovelluksella. Liikuntasalit ja -hallit, urheiluseurat, leffateatterit, lippupisteet... katso koko lista käyttöpaikkahaustamme.

Liikunta- ja kulttuuriedun verotus ja kustannukset

Työnantaja voi tukea työntekijöidensä liikunta- ja kulttuuriharrastamista verovapaana työsuhde-etuna ja vähentää kustannukset täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan. Jos tarjottua etua voidaan pitää tavanomaisena ja kohtuullisena, se on työntekijälle verovapaa.


Liikunta- ja kulttuuriharrastusta työnantaja voi tukea verovapaasti 400 eurolla vuodessa / työntekijä. Etu on henkilökohtainen. Liikuntaetua kuten kulttuurietuakin voidaan ajatella edullisempana vaihtoehtona palkankorotukselle.


Epassin käytöstä ainoa kulu on muutaman prosentin palvelumaksu liikunta- ja kulttuuriedun suuruudesta. Et siis maksa muita käsittelykuluja, lähetyskuluja tms. Koska Epassi ei ole prepaid-maksuväline tai etuseteli, maksat vain niistä liikunta- ja kulttuurieduista, mitkä työntekijäsi käyttävät. Automatisoitu hallinnointi säästää myös henkilöstöhallinnon aikaa.

Ota Epassin henkilöstöedut käyttöön

Alle 20 työntekijää

Jos organisaatiossa on alle 20 työntekijää, voit aktivoida edut itsellesi käyttöön heti verkkopalvelussamme. Valittavissasi on Lounas, Liikunta & Kulttuuri, Hyvinvointi tai Työmatkaedut. Voit ladata haluamiisi etuihin saldoa ja työntekijäsi saavat sen heti käyttöön.

1. Täytä yrityksesi tiedot rekisteröitymissivulla

2. Lisää työntekijöidesi tiedot

3. Lataa saldoa verkkomaksulla tai laskulla

4. Lähetämme tunnukset työntekijöidesi puhelimiin, ja he pääsevät aloittamaan etujen käytön

Sopii hyvin myös yrittäjille!

Aloita ePassi Go:n käyttö

Yli 20 työntekijää

Mikäli organisaatiossasi on yli 20 henkilöä, voi työntekijöiden tietojen käsin syöttäminen palveluumme tuntua työläältä. Siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntiimme lomakkeella alta, niin opastamme teitä ePassin käyttöönotossa ja neuvomme parhaan ratkaisun tarpeisiinne. 

Yli 20 työntekijälle voit yhdistää Liikunta & Kulttuuri-, Hyvinvointi- ja Työmatkaedun yhden Epassi Flex -hyvinvointibudjetin alle.