Epassi_Tuhannet_banner logo+text_2

https://24850323.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/24850323/mosaic-blank-cropped.mp4

Epassi Marketplace,
etujen käyttövinkit ja
kauppiaiden verkkokaupat.


Lanseerasimme juuri Epassi Marketplacen, jossa voit ostaa suoraan useiden palveluntarjoajien palveluita.

Alta löydät myös käyttövinkit sekä listan verkkokaupoista, joissa voit maksaa Epassilla.

 

Osta palveluita kätevästi etänä
Epassilla ja Eazybreakilla. 

 

Käytä etujasi nyt palveluihin etänä omalta kotisohvaltasi. 

Klikkaa logoa ja tutustu!

marketplace_color_grey


Henkilöstöetujen verkkokauppa


Marketplace on verkkokauppa, jossa voit ostaa palveluntarjoajien palveluita Epassin tai Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- 
ja hyvinvointiedulla.

Muista seurata Marketplacen tapahtumia. Kauppiaita ja uusia tuotteita tulee päivittäin lisää!

Työntekijä1. Valitse palveluntarjoaja markkinapaikalta 

Valitse palveluntarjoaja markkinapaikalta. Voit suodattaa kategorian mukaan.

Työnantaja

2. Valitse tuotteet palveluntarjoajalta 

Valitse haluamasi tuotteet palveluntarjoajan Marketplace-sivulta ja lisää ne ostoskoriin.


Palveluntarjoaja

3. Maksa Epassilla tai Eazybreakilla 

Täytä tietosi ja maksa palvelu suoraan Epassilla tai Eazybreakillä.

 

SIIRRY EPASSI MARKETPLACEEN

Käyttövinkit


Alla listattuna vinkkejä paikoista, joissa voit käyttää Epassin liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointietuja paikan päällä mobiilisovelluksella.

Muista, että mobiilisovelluksella et voi ostaa verkosta. Hyödynnä verkkokauppoja, Marketplacea tai Epassin verkkopalvelua, mikäli haluat maksaa etänä.Suosittuja liikuntaedun käyttötapoja

1. Kuntosalit ja kuntokeskukset


Salikortti tai -jäsenyys vaikka koko vuodeksi kerralla kuntoon! Tue paikallista ja etsi lähin salisi käyttöpaikkahaustamme tai valitse oma suosikkisi valtakunnallisista ketjuista.

Netissä maksu onnistuu helpon Epassi-maksunapin myötä mm. Liikku-kuntokeskusten (31 keskusta ympäri Suomen) ja GoGo Expressin (Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti, Pirkkala, Espoo, Pori) verkkokaupoista.

Muista valtakunnallisista toimijoista esimerkiksi Elixia, EasyFit, Ladyline, Fressi ja Forever ottavat aina vastaan Epassin liikuntaetumaksuja - katso myös mahdolliset etämaksuohjeistukset heidän sivuiltaan ylläolevista linkeistä.


2. Uimahallit ja kylpylät


Kymppikortti paikalliseen uimahalliin tai rentouttava kylpyläreissu?

Esimerkiksi Allas Sea Pool, Flamingo, Bomba, Holiday Club Katinkulta, Saimaa ja Caribia sekä virkistyskylpylä Fontanella
ovat olleet vuoden suosituimpia kylpyläkohteita ja heiltä saa myös henkilökohtaisia lahjakortteja myöhemmin kylpylään käytettäväksi.

Kylpylähotelli Kunnonpaikan verkkokaupasta löytyy helppo Epassi-maksunappi, jonka kautta voit ostaa netistä ennakkoon mm. kymmenen kerran kylpyläkortteja.


3. Nettitreenit ja verkkovalmennukset

 

Suosittuja valintoja palveluiksi ovat olleet mm.

Helppo Epassi -maksunappi verkkokaupoissa:


Maksu Epassi -sovelluksella - katso ohjeet etämaksuun palveluntarjoajan sivuilta:


4. Hiihtokeskukset


Onko suunnitteilla laskettelureissu lähirinteeseen tai Lapin lumille vielä ennen vuodenvaihdetta?

Muista, että mihin rinteeseen ikinä suuntaatkin, voit maksaa henkilökohtaisen hissilippusi sekä välinevuokran Epassin liikuntaedulla lähestulkoon kaikkien Suomen hiihtokeskuksen kassalla.

Osaan hiihtokeskuksista voit ladata saldon myös etukäteen myöhemmin käytettäväksi ja näiden keskusten verkkokaupoissa voi maksaa liput ennakkoon Epassi-maksunapilla:

Häkärinteet(Hankasalmi)
Kokonniemi(Porvoo)
Saariselkä
Sappee
Serena (Espoo)
Sveitsi (Hyvinkää)


5. Palloiluhallit


Sulkapallon, tenniksen, padelin tai muiden mailapelien suosio on kasvanut entisestään kuluvana vuonna.

Epassin liikuntaedulla voidaan maksaa yksittäisiä kenttä- ja mailavuokria sekä vaikka viikottaiset vakiovuorot niin pitkälle, kuin etusaldoa riittää.

Palloiluhalleissa voit maksaa Epassin sovelluksella tai puhelinnumerolla tunnistautumalla hallien kassalla / vastaanotossa.

Tarkista oman lähihallisi maksutavat käyttöpaikkahaustamme. Muista, että halleille voit usein myös ladata etukäteen saldoa myöhemmin käytettäväksi.


6. Golf


Osa golfkentistä on auki vielä joulukuussakin!

Voit ilmoittaa omalle golfkentällesi haluavasi maksaa ensi kauden pelioikeuden jo nyt ja sopia maksun suorittamisesta esimerkiksi Epassin mobiilisovelluksella.

Muista, että mikäli jäljellä oleva etusaldosi ei riitä koko maksuun, voit ladata sovelluksessa ensin puuttuvan määrän OmaRahaa tilillesi, ja suorittaa sen jälkeen maksun yhdellä kertaa.

Monet golfkentät mahdollistavat myös saldon latauksen nimelläsi Epassiin, jonka voit käyttää yksittäisiinkin kierroksiin ensi kauden alkaessa.

Lisäksi esimerkiksi Supergolfin palvelussa voit ladata saldon asiakastilillesi vuoden käyttöajalle. Myös GoGolfin palveluita voidaan maksaa Epassilla.


7. Keilahallit

Lähes joka pitäjästä löytyy keilahalli, jossa voi kokea onnistumisen elämyksiä ja rentoutua hyvässä seurassa. On muuten myös yllättävän hyvää treeniä keskivartalolle!
Voit maksaa Epassilla keilahallien kassoilla.

Kohti kaatoja!8. Kiipeily- ja boulderhallit


Kiipeilyharrastuksen suosio treenaamismuotona on kasvanut viime vuosina - kannattaa todellakin kokeilla!

Pääkaupunkiseudulla erityisesti Kiipeilyareenan Salmisaaren, Kalasataman ja Tammiston hallit ovat nostaneet suosiotaan.

Myös Boulderkeskuksen Espoon, Herttoniemen, Konalan, Pasilan ja Kinon hallit ovat keränneet paljon liikuntaeduilla maksajia - ei muuta kuin kokeilemaan!


9. Ulkoliikunta- ja seikkailupuistot


Seikkailupuistoista mm. KORKEE, Huikee, Zippy, Huikia Oulu ja PuuhaPark Vihti ovat olleet suosittuja käyttöpaikkoja etenkin kesäkaudella.

Monet ulkoliikuntapaikat ja seikkailupuistot tarjoavat mahdollisuutta ostaa henkilökohtaisia lahja- tai 10-kortteja käytettäväksi ensi vuoden aikana - katso lisää palveluntarjoajien sivuilta tai ota rohkeasti yhteyttä!


10. Muita liikuntaedun suosittuja käyttöpaikkoja


Muita suosittuja käyttöpaikkoja ovat olleet mm.


Jooga- ja pilatesstudiot


mm. Yoga Nordic (Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku), BAY Helsinki, Roots Helsinki, Helsingin Astanga, Om Yoga -koulu (Tampere),
Pure Move (Turku), YogaROCKS (Lahti), Yoga room Lumo (Espoo), Somatic Studio (Helsinki) ja monet muut paikalliset jooga- ja pilatesstudiot - kysy lisää omalta suosikiltasi!


Tanssi


mm. Fiilis Fitness (Tampere), EtnoFitness (Helsinki), Salsa House (Tampere), Tanssikoulu Baila Baila ja monet muut tanssistudiot myyvät nyt talven ja kevään kursseja, myös verkkokursseja. Lanteet liikkeelle!


Urheiluseurojen liikuntapalvelut


Urheiluseuroille voidaan maksaa liikuntaedulla kaikkia sellaisia maksuja, jotka oikeuttavat suoraan liikuntapalvelun käyttöön, esimerkiksi suunnistuksessa iltarastien osallistumismaksut.

Sen sijaan lupatyyppisiä maksuja kuten seurojen jäsen- tai lisenssimaksuja, jotka eivät suoraan oikeuta palvelun käyttöön, ei voida maksaa liikuntaedulla. Tue paikallista urheiluseuraasi!

 

Juoksu- ja muut massaliikuntatapahtumat


Voit kohentaa treenimotivaatiotasi kertaheitolla ilmoittautumalla jo nyt ensi vuoden juoksu- ja muihin massaliikuntatapahtumiin!

Esimerkiksi Helsinki City Run, NUTS Trail Running, Helsinki Half Marathon tai Finlandia-hiihto ovat olleet suosittuja Epassin liikuntaedun käyttökohteita.


Yhdessä lemmikin kanssa


Uusia ideoita yhdessä touhuamiseen ja harrastamiseen koirasi kanssa! Katso esimerkiksi Koirakoulu Kompassin nettikurssitarjonta, tai selvitä oman paikkakuntasi toimijat käyttöpaikkahausta.

Koiraharrastuslaji Dobossa yhdistyvät liikunta ja hauskanpito koiran kanssa dobopallon avulla - dobo-verkkokurssit löytää mm. Koirakoulu Vision nettisivuilta.

 

Suosittuja kulttuuriedun käyttötapoja


1. Tapahtumaliput


Lippuja festareille, konsertteihin, urheilutapahtumiin, stand-up iltoihin, teatteriin tai oikeastaan mihin vain saa ostettua Epassin kulttuurieduilla joko suoraan palveluntarjoajalta tai yleisimmin lippuvälittäjien kautta.

Tiketti.fi -verkkokaupassa voit ostaa lipun tapahtumiin Epassi-maksutavalla suoraan verkkokaupassa.

Netticket.fi ja Liveto -verkkokaupoissa voit ostaa lipun tapahtumiin Epassi-maksutavalla suoraan verkkokaupassa.

Ticketmaster tarjoaa mahdollisuuden varata tapahtumalipun verkossa ja lunastaa lippu Ticketmasterin toimipisteistä Epassi-maksutavalla.

Lippu.fi:n toimipisteissä (esim. R-kioskit) voi ostaa tapahtumalipun Epassi-maksutavalla. Lippujen ennakkovaraus onnistuu puhelimitse Lippu.fi myyntipalvelusta.


2. Elokuvateatterit


Istahdus leffateatterin punaiseen penkkiin antaa loistavan hengähdystauon arjen keskellä, ja voit unohtaa hetkeksi kaiken muun - virkistäytymistä parhaimmillaan.

Mikäli et halua käydä leffassa enää tämän vuoden puolella, voit ostaa sarjalippuja helposti nyt suoraan Finnkinon verkkokaupasta.

Myös muut paikalliset leffateatterit myyvät sarjalippuja ensi vuoden puolelle asti ulottuvalla voimassaoloajalla, ja voit ostaa niitä leffateatterien kassoilta.

Elokuvateatteri Iso-Hannun (Rauma) ja Leffabuumin (Mikkeli) verkkokauppojen kassalla voit maksaa suoraan Epassin maksunapilla.

 

3. Museokortti


69 euron hintainen museokortti oikeuttaa vuoden aikana sisäänpääsyyn yli 300 eri museokohteeseen ja on ollut viime vuosina erittäin suosittu kulttuuriedun käyttökohde.

Voit joko ladata lisää käyttöaikaa nykyiseen museokorttiisi tai ostaa täysin uuden kortin, jolloin käyttöaika alkaa vasta kortin ensimmäisestä käyttökerrasta.

Museokortin voi maksaa Epassin kulttuuriedulla suoraan Museokortin verkkokaupassa.


4. Teatterit


Lippuja teatterinäytöksiin voi ostaa suoraan teatterin lipunmyyntipisteiltä tai lippuvälittäjien kautta.

Monet teatterit tarjoavat myös mahdollisuutta käyttää kulttuurietu myös henkilökohtaiseen teatterilahjakorttiin, jolla voit pidentää edun voimassaoloaikaa ensi vuoden puolelle.

 

5. Eläinpuistot


Mikäli haluat viedä kulttuurikokemuksesi astetta karvaisempaan suuntaan, voit käyttää etuasi myös mm. Ähtärin ja Ranuan eläinpuistoissa, jotka ovat auki vuoden ympäri.

Eläinpuistot ovat oiva kotimaan matkailukohde!


6. Tiedekeskukset


Esimerkiksi Tiedekeskus Heurekassa riittää nähtävää ja koettavaa useammallekin visiitille vuoden aikana. Ja joka kerralla taatusti oppii jotain uutta!


7. Kansalaisopistojen kurssit


Uutta voi oppia taatusti myös paikallisten kansalaisopistojen kursseilla ja verkkokursseilla.

Opi jokin uusi taito tai verestä vanhaa osaamistasi - ja nauti hyvästä ryhmähengestä!

Kansalaisopistojen kursseja voi maksaa helposti opistojen sivuilta löytyvällä Epassi-maksunapilla.

Tutustu tarjontaan ja etsi oman mielenkiintosi kohde Kansalaisopistojen sivuilla.


8. Urheiluseurojen liput


Poikkeusvuoden aikana paikallisten urheiluseuroille jokainen myyty lippu ja palvelu ovat elintärkeitä tulonlähteitä.

Lippuja tapahtumiin voi ostaa kulttuuriedulla ja liikuntapalveluita liikuntaedulla.

Jääkiekkoseuroista esimerkiksi KooKoon, Jukureiden, Lukon, KalPan, SaiPan, Ilveksen, Sportin ja HIFK:n kausikortteja voi ostaa kulttuuriedulla - kysy mahdollisuuksista paikalliselta suosikkiseuraltasi!


9+ Muita kulttuuriedun käyttöpaikkoja


Musiikkikoulut


Opi soittamaan kitaraa, pianoa, muita soittimia tai kehitä laulutaitoasi mm. Rockway.fi:n Internet-musiikkikoulun, Nettipianokoulu Ilon tai paikallisten musiikkiopistojen ja -opettajien avulla.


Pelitilat


Virtuaalipelaamiseen löytyy rutkasti monipuolista tarjontaa mm. Pikseli -virtuaalipuistoista Iso Omenassa (Espoo), REDIn kauppakeskuksessa (Helsinki), Flamingossa (Vantaa) ja Seinäjoen Ideaparkissa.

Tietokone- ja konsolipelaamista tarjoaa mm. Shelter Gameroom REDIn kauppakeskuksessa Helsingissä.


Suosittuja hyvinvointiedun käyttötapoja


1. Hierontapalvelut ja jalkahoidot


Hyvinvointiedun käyttöpaikkaverkostossa on yli 2000 hieronnan palveluntarjoajaa.

Mukana on niin pienyrittäjiä, joista voit etsiä lähimpäsi käyttöpaikkahakumme kautta,
kuin myös valtakunnallisia toimijoita kuten Rela-hierojat, joille voit varata ajan helposta nettipalvelusta.

Suosittu käyttötapa on ollut myös henkilökohtaisen lahjakortin ostaminen suoraan palveluntarjoajan verkkokaupasta.

Esimerkiksi Fysiomekan (Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Siilinjärvi),
Hierontaotteen ja Suomen Urheiluhierontakeskuksen (Pääkaupunkiseutu) sivuilla tämä onnistuu myös kotisohvalta.

Myös Rela-hierojat on lisännyt maksunapin nyt valikoimaansa verkkokauppaan.

Hyvinvointietua voi käyttää klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan sekä ammattitutkinnon suorittaneen palveluntarjoajan antamiin jalkahoitoihin.

Esimerkiksi aromaterapia tai kuumakivihieronta eivät ole edun piirissä.


2. Hammashoito


Euromääräisesti suuri osa hyvinvointiedusta kulutetaan hammashoidon palveluihin.

Hammashoidon voi maksaa Epassin hyvinvointiedulla mm. Mehiläisen, Oralin, PlusTerveyden, Terveystalon tai Pihlajalinnan toimipisteissä.

Varaa aika netissä ja kerro toimipisteen kassalla maksavasi Epassilla. Maksu onnistuu joko puhelinnumero ilmoittaen tai Epassin mobiilisovelluksella.

3. Terveysmittaus


Yksi hyvinvointiedun huomattavista kasvajista tänä vuonna on ollut helpot laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä tarjoava verkkopalvelu Puhti.

Testit tarjoavat tarkkaa ja arvokasta tietoa kroppasi tilasta, joka auttaa sinua parantamaan kehosi hyvinvointia.

Puhti-palvelussa varaat ajan näytteenottoon ilman erillistä lääkärikäyntiä ja näet tulokset tulkittuina seuraavana päivänä.

Valitse maksutavaksi Epassi valittuasi tuotteen ostoskoriin Puhdin verkkokaupassa ja vahvista maksu omilla Epassi-tunnuksillasi.

Myös mm. Terveystalo tarjoaa liikkujan, laihduttajan, keliakian, tai kasvissyöjän personoituja tutkimuspaketteja. 


Terveystalossa maksetaan toimipisteen kassalla Epassin mobiilisovelluksella.


4. Fysioterapia ja muu fysikaalinen hoito


Fysioterapian ja fysikaalisen hoidon lisäksi myös manipulaatiohoidot kuten osteopatia, naprapatia tai kiropraktiikka voidaan maksaa Epassin hyvinvointiedulla.

Fysioterapiapalveluita tarjoavat paikallisten toimijoiden lisäksi mm. Medirex ja Fysios.


5. Erikoislääkärit


Voit maksaa Epassin hyvinvoinnilla työterveyden ulkopuolisia palveluita mm. Terveystalossa ja Mehiläisessä.

Saatavilla on kaikkien erityisalojen asiantuntijoita, esimerkiksi silmä- tai urheilulääkäreitä.

Maksaminen Terveystalossa käy kätevästi Epassin mobiilisovelluksella.

Lisätietoa ja ajanvaraus Terveystaloon

Maksaminen Mehiläisessä hoidetaan omalla puhelinnumerolla kassalla tunnistautumalla.

Lisätietoa ja ajanvaraus Mehiläiseen


Huom! Tarkista oma Epassi-tilisi


Epassi Hyvinvointi on “vapaaehtoinen” osa työnantajan tarjoamaa työterveyshuoltoa, pakollisen työterveyshuollon ohelle.

Siksi hyvinvointiedun kohdalla on mainittu työnantajan lähete siitä, mihin etua voi käyttää.

Työnantaja voi rajata edun koskemaan esimerkiksi vain hierontapalveluita tai hammashoitoa.


Tarkista näin:

Kirjaudu Epassi-tunnuksillasi sisään tästä. Näet Hyvinvointi-saldosi alla työnantajasi antaman ohjeen.

Jos kenttä on tyhjä, ei työnantajasi ole rajoittanut hyvinvointiedun käyttöä ja kaikki käyttöpaikat ovat käytettävissäsi.

Huom! Muistathan, että hyvinvointiedulla ei voi maksaa mitään esteettisiä palveluita kuten kampaamo-, kauneudenhoito- tai spa-tyyppisiä hoitoja verottajan määrittämien ohjeiden mukaisesti.

 

Hyödyllisiä linkkejä


Kirjaudu sisään ja tarkista saldosi

Täydennä etuasi OmaRahalla

Jos haluat ostaa palvelun mihin etusaldosi ei kokonaisuudessaan riitä, voit ladata tilillesi omaa rahaasi ja hyödyntää etusummasi täysimääräisesti. Katso ohje tästä.


Lataa Epassin sovellus Google Playsta

Lataa Epassin sovellus App Storesta

Usein kysytyt kysymykset - työntekijä


Miten etsiä käyttöpaikkoja?


Helpoin tapa selata oman alueesi kaikki käyttöpaikat on ladata ja avata Epassi-sovellus puhelimessa.


Hae näin Epassi-sovelluksella:


Selaa kartalla.

Katso lähellä sinua olevat käyttöpaikat sovelluksen avausnäkymän Kartta-painikkeesta. (klikkaamalla sijaintisi päälle).

Lähistön käyttöpaikat listana.

Klikkaa Epassi-sovelluksen "Haku"-linkkiä alhaalta ja valitse sen jälkeen ylhäältä, haluatko etsiä esim. liikunta- vai hyvinvointipalveluita.

Näet kaikki Epassi-käyttöpaikat järjestettynä sen mukaan, kuinka lähellä sinua ne ovat.

Käyttöpaikkojen tekstihaku.

Voit hakea kaikkia käyttöpaikkoja "Haku"-sivulta.

Voit hakea paikkoja niiden nimellä, lajilla tai sijainnilla.


Nimi- ja karttahaku selaimessa


Jos käytät tällä hetkellä isompaa näyttöä tietokoneella tai tabletilla, löytyy paras ratkaisu sivustomme käyttöpaikkahausta:

Käyttöpaikkahakuun tästä >

Verkkokaupat, joissa voit maksaa Epassilla

 

Liikunta- ja kulttuuriedun verkkokaupat

Hiihtokeskukset

Huom! Muissa hiihtokeskuksissa voit maksaa aina paikan päällä hiihtokeskuksen kassalla. Myös välinevuokran voi maksaa Epassin liikuntaedulla.

Kuntokeskukset

Valtakunnalliset tai useampi paikkakunta

Paikalliset

Kylpylät

 

Harrastukset ja viihde

Keilailu

Jooga

Mailapelit

Muut

 

VerkkovalmennuksetKulttuuriedun käyttökohteet

Elokuvateatterit
Museot ja taidenäyttelyt
Lippukaupat
Taideverkkokursseja
Kansalaisopistot ja yhdistykset
 

Hyvinvointiedun verkkokaupat

Hieronta ja fysioterapia

Terveysmittaus
Henkinen hyvinvointi
  • Auntie - mielen hyvinvointipalvelu kun arki tökkii
Muut hyvinvointiedun verkkokaupat

 

 

Lounasedun verkkokaupat

Ravintolat

ErgoSafe-edun verkkokaupat

Selaa palveluntarjoajia Epassi Marketplacesta.

SIIRRY EPASSI MARKETPLACEEN